internista kardiolog

lekarz Teresa Maziarz-Puchalska

Przychodnia Nr 2
Popiełuszki 2
37-450 Stalowa Wola

Byłem pod opieką pani doktor od 1995 do 2006 roku gdy pracowała w Szpitalu w Stalowej Woli. Mam zaawansowaną wieńcówkę Dzięki jej opiece mogłem uprawiać tyrstykę rekreacyjną. Dla mnie jest wspaniałym lekarzem doprze sprwującym opiekę medyczną. Niestety polityka redukcyjna specjalistów prowadzona przez obecnądyrekcję spowodowała, że stradciłewm dostęp do fachowej opieki medycznej. Ta polityka dotyczy również lekarzy innych specjalności. Taki jewt efekt gdy placówką medyczną zarządza AGRONOM a nie MEDYK.
Opinia dodana przez: pisiman52

lekarz Stanisław Dobrzycki

Szpital 'Wysoka Łąka"
Sanatoryjna 27
58-530 Kowary

Świetne podejście do pacjenta, cierpliwość wobec starszych osób, dokładne tłumaczenie choroby i sposobu jej leczenia. Bardzo kompetentny, wzbudzający zaufanie. Bardzo sympatyczny.

lekarz Arkadiusz Kaleta

Specjalistyczny Gabinet Prywatny
ul. Krakowskie Przedmieście 11/1
32-300 Olkusz

Dr Kaleta to lekarz z powołaniem. Kompetentny, uczciwy, lekarz z ludzką twarzą. Z pacjentem umie się komunikować i cierpliwie, rzeczowo wszystko tłumaczy. Jestem jego pacjentką od dawna i polecam każdemu. Najważniejsze jednak jest to, ze jest skuteczny. Potrafi kompleksowo spojrzeć na pacjenta.

lekarz Ewa Opalińska-Ciszek

Lux Med Sp. z.o.o.
Postępu 21C

Cudowna Pani doktor, ogromna wiedzą przekazana w sposób dla mnie zrozumiały. Bardzo długi wywiad, dokładne zalecenia. Lekarz z prawdziwego powołania. Oby więcej takich z sercem na dłoni. Polecam wszystkim
Opinia dodana przez: Angelika

lekarz Maria Niemiec

NZOZ"ZDROWIE"
Kraszewskiego 83
33-380 Krynica-Zdrój

Wspaniały lekarz, ale niestety brutalnie wyrzucony z pracy przez Dyrekcję Poradni " Zdrowie" lek Jadwigi Kram-Moskałowej przy ul. Kraszewskiego. Bez rozwiązania umowy, bez pożegnania - po 23 latach gorliwej służby chorym, zwłaszcza najuboższym. Grzie jest druk rozwiązania umowy, kto go podpisał. bo Pani dr nikt nie przedstawił go do podpisania, Kto pragnie odszukać Panią Doktor - podaję dane : tel:18 471-36-28, ul. Czarny Potok 11/51. nie trzeba lękać się wysokich …
Opinia dodana przez: Zofia

lekarz Małgorzata Hrehorowicz

ulica Krzywa 14
34-400 Nowy Targ

Pani Doktor jest rewelacyjną specjalistką! po kilku latach męczarni i prób leczenia przez innych kardiologów trafiłam do Pani Hrehorowicz. Od roku biorę tylko jedną tabletkę dziennie (a nie 3 jak przedtem bez efektów) i moje życie zmieniło się na dużo bardziej komfortowe. Polecam wszystkim ze szczerego serca

lekarz Marek Pawłucki

Bielskiego 41 lok. 8
37-700 Przemyśl

wspaniały lekarz i człowiek ZAWSZE kompetentnie rozmawia z pacjentm umiejac wszystko wytłumaczyc zwykłymi słowami
Opinia dodana przez: danuta

lekarz Wiesław Piotrowski

NZOZ Centrum Kardiologiczne "AMICOR"
ulica Krakusów 4

Pierwsza wizyta wczoraj. Mam przekonanie , że trafiłem na specjalistę z wyższej półki. Pełne zaufanie i nadzieja ,że zaradzi moim wielorakim problemom kardiologicznym.
Opinia dodana przez: Stefan

lekarz Halina Brzyżkiewicz

ulica Zagórska 20
25-355 Kielce

Z czystego serca polecam panią doktor.Jej podejście do pacjenta pierwsza klasa .jest idealnym kardiologiem.Mojemu tacie życie uratowała a mnie pomogła z tętnem .bardzo dziękuję Pani doktor.
Opinia dodana przez: Patrycja

dr n. med. Jacek Lewandowski

Warszawski Uniwersytet Medyczny - Samodzielny Publiczny Centralny Szpital Kliniczny w Warszawie - Klinika Chorób Wewnętrznych, Nadciśnienia Tętniczego i Angiologii

Wybitny specjalista, bardzo rzetelnie podchodzi do pacjenta, tłumaczy choroby,kompetentny - godny polecenia Marek Chrołowski
Opinia dodana przez: Marek

lekarz Mariusz Gryl

ulica Sucharskiego 32B/25
42-300 Myszków

Bardzo dobry specjalista. Rzetelny ,kompetentny , rzeczowy, a przy tym niezwykle kulturalny, empatyczny. Wszystko wytłumaczone spokojnie i dokładnie. Polecam Pana Doktora Mariusza Gryla . Szlachetny człowiek.
Opinia dodana przez: Dorota

lekarz Bożena Wrzosek

Biała 47
26-600 Radom

Z czystym sumieniem polecam tą specjalistke. Uprzejmą bezinteresowna pani doktor. Godna polecenia wszystko wyjaśni dokładnie bez nerwów i stresu.
Opinia dodana przez: Michał Czerwiński

lekarz Andrzej Dejewski

Prywatna Specjalistyczna Przychodnia Lekarska "Nowak&Nowak" w Toruniu
ulica Filtrowa 29B
87-100 Toruń

Profesjonalne i skuteczne wyniki leczenia. Posiadam duże zaufanie do kompetencji jako lekarza, ponieważ nigdy się nie zawiodłem.
Opinia dodana przez: Andrzej

lekarz Barbara Mechowska-Kleyff

SPZOZ
ulica Szpitalna 37
05-300 Mińsk Mazowiecki

wspaniała Pni doktor...leczy moje skołatane serduszko parę lat i jest dobrze ...żyję ...choć schorzenie jest poważne....ale wszystko pod kontrolą Pani doktor Barbary Mechowskiej Kleyf...
Opinia dodana przez: Andrzej

lekarz Dawid Bąkowski

Tatrzańska 11
25-550 Kielce

Polecam bardzo serdecznie pana doktora. Świetny specjalista, rzeczowy, konkretny, wnikliwy, kompetentny. Zainteresowany swoim pacjentem. Potrafi wnikliwie i przystępnym językiem opisać podliże choroby, jej przebieg, leczenie. Pan doktor jest bardzo sympatyczny. Jego ciepły głos wpływa kojąco na pacjenta. Kultura osobista na najwyższym poziomie.
Opinia dodana przez: Justyna

lekarz Marek Balcerzak

ulica Powstańców Warszawy 6A/131
85-681 Bydgoszcz

Bardzo dobry lekarz. Kompetentny, empatyczny, godny zaufania. Leczę się u niego już 15 lat i poleciłam wielu znajomym.
Opinia dodana przez: Janina

lekarz Maciej Kluczewski

Szpital Specjalistyczny im. Henryka Klimontowicza w Gorlicach
Węgierska 21
38-300 Gorlice

Bardzo polecam Pana doktora najlepszy kardiolog w Gorlicach podejście do pacjenta na wysokim poziomie profesjonalnym uważnie wysłucha zbada zainteresuje się wszystko wytłumaczy doradzi co dalej naprawdę polecam Pana Kluczewskigo wspaniały i miły kardiolog w Gorlicach Polecam

lekarz Paweł Kuziemka

Zakład Opieki Drematologicznej
os. Słoneczne 10.
27-400 Ostrowiec Świętokrzyski

Byłem zaskoczony uprzejmością, wykonaniem badań, informacjami o stanie zdrowia i dalszym postępowaniem dot. leczenia, jak też otrzymaniem skierowania na szybki zabieg do szpitala, co uczyniłem,wydaniem mi dokumentacji w firmowym "opakowaniu". Dzięki tej wizycie uzyskałem szybko szpitalną pomoc tj. wszczepienie rozrusznika serca, co dało mi nadzieję na nowe zdrowe życie. A to wszystko zawdzięczam Doktorowi Pawłowi Kuźmieńce
Opinia dodana przez: Ireneusz

lekarz Ewa Klamczyńska

1-go Maja 87
05-340 Kołbiel

Witam, Pani dr dokładnie bada pacjenta. Stawia trafne diagnozy. Poświęca dużo czasu. Jest przy tym ciepłą, bardzo sympatyczną osobą. Polecam!!!!!!
Opinia dodana przez: Marzena

lekarz Mirosław Dyląg

N ZOZ Centrum Medyczne Eskulap
ulica M. Dąbrowskiej 24
33-100 Tarnów

Wspaniały lekarz,podchodzi do pacjenta z zaangażowaniem,jest bardzo miły,kompetentny Leczy moje serce już parę lat. Dzięki panu doktorowi moje serce jest w lepszym stanie. Z wielkim sercem polecam pana doktora. Oby więcej było takich lekarzy jak pan doktor.