dr n. med. Jerzy Świtała

Chirurg ogólny, Urolog

Gabinety Lekarskie Urolog
Wielkopolska 26 lok. 1

Pan dr Jerzy Świtała jest z pewnością jednym z najlepszych fachowców w tej dziedzinie. Leczę się u niego już kilkanaście lat. Ogromna wiedza i praktyka. To wybitny profesjonalista w swojej dziedzinie. W stawianiu diagnozy merytoryczny i rzeczowy. Szczerze wszystkim polecam.
Opinia dodana przez: Jerzy

dr Barbara Kuczek-Cybulska

Neurolog dziecięcy

66-400 Gorzów Wielkopolski

Odradzam styczność z doktor. Osoba mi bliska kilka razy została przewieziona do szpitala karetką po utracie przytomności. Diagnoza doktor: STRES. Wszystko tłumaczy stresem. Ma czelność jeszcze krzyczeć na matkę pacjenta, ironizować. Zachowanie karygodne.
Zgłosiliśmy się do Optimy w Nysie około godziny 2:00 w nocy z pilnym problemem – u mojej żony, zaledwie 5 dni po cesarskim cięciu, pojawił się stan zakrzepowy w lewej ręce po wenflonie. Nie zignorowaliśmy sytuacji – pokonaliśmy 20 kilometrów w środku nocy, by szukać pomocy. W tym czasie nasz nowo narodzony synek pozostał bezpieczny w domu pod opieką babci, żeby nie został sam i nie odczuł naszej nieobecności. Trafiliśmy …

lekarz Dominika Dudek

ulica Krakowska 4

Byłem kilkukrotnie na konsultacji u Pani Doktor. Pomogła wielu kolegom, którzy powrócili do polski z podobnymi prblemami. Problem alkoholizmu (alkoholik "kanapowy" wysoko funkcjonujący). Depresja, stany lękowe, bezsenność (19 lat w kraju objetym działaniami wojennymi). Myślę, że pierwsza konsulta i wywiad powinne trwać minimum 30min. Wyczyłem dużo empati, ale też niedosyt za brak czasu na wysłuchanie. Pani Doktor też może mieć swoje dni dlatego rozumię negatywne opinie innych. Rozpoznanie poprawne (konsultowałem …
Opinia dodana przez: Emilio

lekarz Anna Barzyk-Arciszewska

Otolaryngolog

Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska
ul.Konopnickiej 30
41-300 Dąbrowa Górnicza

Lekarka godna polecenia. Udałam się na wizytę z pakietem różnych badań, lekarka dokładnie przeanalizowała wyniki, wykonała również badanie endoskopowe w gabinecie oraz zleciła dodatkowe badania laboratoryjne i TK. Nie odczułam, że to wizyta na NFZ, Pani doktor nie oszczędza na pacjencie, jest dociekliwa, poświęca wystarczająco dużo czasu każdemu pacjentowi. Diagnoza trafiona. Bardzo dziękuje Pani Annie.
Opinia dodana przez: Dorota

dr n. med. Marek Słonicz

Ginekolog

Mariacka 36 lok. 6

Absolutnie nie ma potrzeby anonimowości bo ukrywać to się powinni przestępcy a ja chcę napisać prawdę bo to jest lekasz a nie lekarz Wypisuje antykoncepcję wystawia fałszywe skierowania (błędy zgłosiłam już do kierownika przychodni ) a doktor nie potrafi rozmawiać tylko imię nazwisko czy regularne miesiączki i ile opakować przepisać Chciałam odstawić antykoncepcję bo chce zajść w ciążę ale puchne i lekarz ogólny zalecił badania ginekologa Doktor nie zrobił żadnego …
Opinia dodana przez: Dorota

lekarz Marek Skrzypulec

Internista, Reumatolog

Topazowa 6
47-100 Strzelce Opolskie

Ten pan to nieporozumienie , nie pisze celowo lekarz bo chyba nie powinien mieć prawa wykonywania zawodu za swoj lekceważący stosunek do Chorych ludzi.

dr n. med. Jolanta Warzycha

Wojewódzki Zakład Opieki Zdrowotnej nad Matką, Dzieckiem i Młodzieżą
Jana III Sobieskiego 7a
42-200 Częstochowa

Z całą pewnością nie polecam! Bardzo niemiła i nieuprzejma, nie można uzyskać od niej żadnych informacji na temat stanu zdrowia dziecka.
Opinia dodana przez: Paulina
Dokładnie omawia proces leczenia, uprzejma i kompetentna ortodentka. Polecam z czystym sumieniem
Opinia dodana przez: gość

lekarz Mieczysław Barański

Laryngolog, Pediatra

ul. Robotnicza 79
82-300 Elbląg

Problemem zgłoszonym przy rejestracji było sprawdzenie po pewnym wypadku oraz wyczyszczenie uszu. Wizyta skończyła się po minucie lekarz po powierzchownym sprawdzeniu powiedział ze jest w porządku i proszę wyczyścić sobie wodą z mydłem. Ta jakże cenna minutowa wizyta kosztowała 150zł za praktycznie powiedzenie dzień dobry i trzaśnięcie drzwiami. Odradzam korzystania z usług tego lekarza strata czasu i pieniędzy
Opinia dodana przez: Klient
Moja wizyta u Pani Doktor przebiegła w bardzo miłej i profesjonalnej atmosferze. Pani Doktor okazała się niezwykle empatyczna, dokładnie wszystko wyjaśniła i odpowiedziała na moje pytania z dużą cierpliwością. Badanie zostało przeprowadzone delikatnie i bez pośpiechu. Gabinet był czysty i dobrze wyposażony. Polecam z całego serca !
Opinia dodana przez: Maria

dr Barbara Ziemek

Przychodnia Rejonowa Nr 3.
41-605 Świętochłowice

Bardzo nieprzyjemna lekarka. Gburowata i bezczelna. Córka omdlała na turnieju tańca. Poszłam z prośbą o skierowanie na badanie krwi. Usłyszałam, że moja córka widocznie się do tego nie nadaje i powinna zrezygnować! Przerywała w połowie zdania, mówiła podniesionym głosem! Jednym słowem TRAGEDIA!
Opinia dodana przez: Aleksandra
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Neurolog
                                       dr Joanna Bartosik-Majewska

dr Joanna Bartosik-Majewska

Poradnia Zdrowia Psychicznego EDUCATIO - oddział Warszawa-Bielany
Heroldów 19A

Niestety muszę wystawić bardzo negatywną opinię. Pani doktor sprawia wrażenie osoby niesympatycznej i oziębłej, która nie słucha pacjenta ani jego rodziny. Na pytania dotyczące stanu zdrowia i podejmowanego postępowania reaguje zdenerwowaniem zamiast cierpliwie wyjaśnić sytuację. Brak tłumaczenia, dlaczego leczenie przebiega w taki, a nie inny sposób, powoduje jedynie niepewność, domysły i dodatkowy stres pacjenta oraz jego bliskich. Takie podejście nie sprzyja budowaniu zaufania i dobrej współpracy. Mam wrażenie, że decyzje …

lekarz Barbara Szelc

Piłsudskiego
32-500 Chrzanów

Piszę ten komentarz, aby przestrzec wszystkie młode dziewczyny, które szukają dobrego ginekologa przed odwiedzeniem gabinetu tej Pani, czy to publicznie, czy za opłatą. Nie wiem, czy jest kompetentna, bo mialam "przyjemność" być u niej zaledwie kilka razy w życiu. Na moje nieszczęście w tych kilku razach znalazła się i moja pierwsza w ogóle wizyta u ginekologa. Mialam 17 lat i bylam przerażona taką wizytą. Przemoglam się i poszłam.. pech chciał, …

lekarz Eugeniusz Rybka

Ginekolog, Onkolog

Śmigielska 35
64-000 Kościan

Bardzo polecam pana doktora! Ciąże prowadziła mi jego żona Pani Jolanta, ale to od był przy dwóch porodach. Wszystko dokładnie opowiadał, nie mogę powiedzieć na nich złego słowa a tym bardziej na szpital i położne w Koscianie. Jak prywatny szpital! Dziwią mnie negatywne opinie są chyba od księżniczek które myślą ze są pępkami świata a każdy nawet lekarz może mieć gorszy dzień!
Opinia dodana przez: Jagoda
Bardzo polecam! Pani Doktor wyleczyla mi 10 zębów, z żadnym nic się nie dzieje, cena przyzwoita, Pani bardzo sympatyczna, ma ogromne doświadczenie, widzi ząb i od razu wie co jest na rzeczy. Od kąd ją poznałam chodzę tylko do niej;)
Opinia dodana przez: Emilia

lekarz Janina Najda

Laryngolog

MEDICUS
Grajewo

Pani doktor ze specjalizacją laryngologii nie mogła stwierdzić, w jakim stanie jest moje gardło.Dodam, że poprzedni lekarz bez specjalizacji laryngologii mógł to zrobić.
Wspaniała lekarka, wysokiej klasy w swojej dziedzinie e, bardzo serdeczna, sympatyczna. Byłem pacjentem i jestem bardzo zadowolony z leczenia i kontaktu.
Opinia dodana przez: ml

Jacek Doniak

Internista, Lekarz rodzinny

Niepubliczny Zakład Podstawowej Opieki Zdrowotnej Przychodnia Medycyny Rodzinnej " MEDICUS " s.c.
95-100 Zgierz

Doktor Jacek Doniak - Z OGROMNĄ WIEDZĄ I WYJĄTKOWYM EMPATYCZNYM PODEJŚCIEM DO PACJENTA .. Bardzo polecam ! Leczę się u niego od bardzo długiego czasu i mam do niego pełne zaufanie , Diagnozuje bezbłędnie ,jego doświadczenie plus wiedza medyczna są ogromne .

lekarz Małgorzata Munk

Laryngolog

Szpitalna 8 lok. 2
34-200 Sucha Beskidzka

Jestem wieloletnim pacjentem pani doktor Munk niestety dzwoniąc o nowy termin dowiedziałam się że termin luty ale mówię że jestem chora i mam skierowanie pilne pani doktor tak się oburzyła że zaczęła krzyczeć że jest również chora że absolutnie do innego lekarza albo do suchej do laryngologa , rozumiem mówię to czy mogę się zapisać w takim razie na termin na luty w słuchawce słyszę nagle, że nie, nie mogę …
Opinia dodana przez: Neta