Pan Doktor to uosobienie dobra, kompetencji i powołania. Wspaniały lekarz, cierpliwy i wyrozumiały do osób starszych, bardzo pomocny i zawsze zainteresowany pacjentem. Od 10 lat zajmuje się moją mamą, dzięki Panu Doktorowi żyje i zawsze chętnie jedzie na wizytę.... Dziękuję
Samodzielne Publiczne Pogotowie Ratunkowe
ulica Wojska Polskiego 6
Pruszcz Gdański
Lekarz merytoryczny, życzliwy, traktuje pacjenta po partnersku. Dokładnie zbadał wiekową seniorkę, zapoznał się z historią choroby i wynikami leczenia; wytłumaczył, uzasadnił i rozpisał szczegółowy plan dalszego dawkowania leków. Wcześniej, na pierwszej wizycie 1,5 roku temu rozpoznał niepokojące objawy i w porę skierował pacjentkę do szpitala, co zapobiegło powikłaniom krążeniowo-oddechowym. Polecam wszystkim szukającym dobrego kardiologa, bo takiego jak doktor Łajkowski ze świecą szukać.
Płowiecka 37
Pragnę serdecznie podziękować za profesjonalną opiekę, zaangażowanie i życzliwość, jakie okazał mi Pan podczas leczenia. Pańska wiedza, doświadczenie oraz empatyczne podejście sprawiły, że cały proces leczenia przebiegał w atmosferze spokoju i zaufania. Dziękuję za poświęcony czas, cierpliwość i troskę o moje zdrowie. Z wyrazami szacunku i wdzięczności, Bogdan M
PZP dla Dzieci i Mlodzieży Ośrodek Rehabilitacji
Zgrzebnioka 22
Tychy
Jestem pacjentem Pana doktora prawie 10 lat. Mam pełne zaufanie i każda wizyta kontrolna co pół roku powoduje, że mimo przeżytego zawału, czuję się bardzo dobrze, za co chcę tą drogą dodatkowo podziękować. Andrzej Kurpierz
Płowiecka 117
Polecam gorąco, bardzo dobry lekarz.Kompleksowe podejście do pacjenta. Dokładnie tłumaczy chorobę.
Regionalny Szpital Specjalistyczny w Grudziądzu
ulica Sikorskiego 32
Grudziądz
Najlepszy doktor jakiego do tej pory spotkaliśmy. Mamy pełne zaufanie do doktora i leczenia jakie stosuje. Jest zawsze sympatyczny, uprzejmy i każdemu poświęca odpowiednią ilość czasu. A że trudno dostać się na wizytę, to świadczy tylko o tym, jakim dobrym i kompetentnym jest doktorem. Omawia zmiany jakie zaszły od ostatniej wizyty, przeprowadza kompleksowe badania i jest godny polecenia innym pacjentom.
Bardzo miły lekarz, świetny specjalista, który z cierpliwością słucha pacjęta, nie stresuje i szczegółowo tłumaczy przebieg zabiegu. Opanowany podczas zabiegu wszczepiania stymulatora. Po prostu złote ręce i pełny profesjonalizm. Polecam doktora i oddział kardiologii w Nowej Soli.
Miałem ogromne szczęście, że trafiłem z żoną z naszymi schorzeniami właśnie do dr n. med. Małgorzaty Poręba. Podejście doktor, dokładna diagnostyka i propozycja rozwiązań - wszystko to dało mi pełne przekonanie, że jesteśmy w najlepszych rękach. Na każdym etapie postępowania czuliśmy się dobrze zaopiekowani i poinformowani. Bardzo dobry kontakt z Panią doktor, jej wsparcie i dobre słowo były dla nas ogromnie ważne. Czuliśmy się, że jesteśmy wyjątkowi. Wiem, że taki …
Szpital Mrągowski im. Michała Kajki Sp. z o.o.
Wolności 12
Mrągowo
Z czystym sumieniem mogę polecić Pana Doktora. Poświęcił mi sporo czasu widać że leczenie to jego pasja. Serdecznie pozdrawiam wdzięczna Pacjentka Jadwiga
uniwersyteckie centrum kliniczne
Mariana smoluchowskiego
Miałem wizytę na Smoluchowskiego u pani dr nauk med. Anny Pazdygi i byłem bardzo pozytywnie zaskoczony zaangażowaniem z jakim tłumaczyła mi, rysując przy tym szczegółowo różne aspekty mojego przyszłego zabiegu. Wyszedłem przekonany i zdecydowany na zabieg ablacji w wykonaniu pani kardiolog. Jestem już po ablacji, którą wykonywała pani Ania Pazdyga z panem Łukaszem Dziurkowskim. Polecam wszystkim, obawiającym się zabiegów i operacji kardiologicznych, tych lekarzy. Zresztą jest tam wielu naprawde oiddanych …
Płowiecka 37
Bardzo wysoko oceniam umiejętności i wiedzę Pana Doktora Jacka Kuśnierza. Wykonywał u mnie zabieg ablacji. Zabieg trwał bardzo krótko bo 1,5 godziny (łącznie z przygotowaniem). Już, 2 godziny po zabiegu poczułem znaczną poprawę pracy serducha i ogólnego samopoczucia. Wypis że szpitala otrzymałem następnego dnia. Szczerze polecam tego Fachowca i jego Zespół. Dziękuję.