lekarz Renata Jarosz

SPZZOZ Lipsko
ulica Śniadeckiego 9/29
27-300 Lipsko

Mam szczęście być pod opieką Pani dr Jarosz, nie tylko profilaktyczną (okresowe badania kontrolne) ale i leczniczą - zaćma. Mogę polecić Ją z pełnym przekonaniem, bo jest wyjątkowo rzetelna, z ogromną wiedzą i kontaktowa w relacji pacjent - lekarz. Odpowiada na wszelkie pytania i wątpliwości, tłumaczy cierpliwie... Ma wyjątkowy dar nawiązywania dobrych kontaktów z dziećmi, co jest sztuką wielką - wiem coś o tym, bo ma pod opieką moje wnuki. …
Opinia dodana przez: Andrzej

lekarz Andrzej Gudarowski

Al. 1000-lecia Państwa Po 1
05-520 Konstancin-Jeziorna

Miłe profesjonalne podejście bez owijania w bawełnę. Życzliwy profesjonalista. Mój problem został rozpoznany i dostałem wyjaśnienie oraz zalecenia. Zabieg przeprowadzony bezboleśnie. Po paru tygodniach nie pozostał żaden ślad na skórze. Zdecydowanie polecam.
Opinia dodana przez: Marek

lekarz Anna Śleziak

Węglowa 3
34-300 Żywiec

Bardzo dobry neurolog. Trafnie diagnozuje. Podaje konkretne i rzetelne informacje.Kieruje na badania i stara się pomóc pacjentowi. Posiada ogromną praktykę i doświadczenie lekarskie. Krótkie terminy wizyt i przyjmuje na NFZ Jestem bardzo zadowolenia i polecam leczenie u tej Pani Doktor.
Opinia dodana przez: Blanka

Marek Gerkowicz

Gabinet prywatny

Jestem bardzo zadowolony i serdecznie polecam Szpital Okulistyczny w Tomaszowie Lub. Operacja usunięcia zaćmy i opieka po zabiegu na wysokim poziomie. Przypisaną receptę można zrealizować w sąsiednim budynku. Wielki szacunek za niesienie pomocy specjalistycznej na prowincji. Dziękuję Panu profesorowi oraz personelowi medycznemu szpitala.
Opinia dodana przez: Krzysztof

lek. dent. Dariusz Radym

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Trzebinia
ulica Harcerska 13
32-540 Trzebinia

Pan doktor to jedyny stomatolog na nfz któremu mogę z czystym sumieniem powierzyć leczenie moich zębów. Jako tzw. trudny pacjent stwierdzam, że doktor jest bardzo delikatny, empatyczny i absolutnie jeśli ktoś się upiera-leczy w znieczuleniu. Wszystko zostało mi wytłumaczone przystępnym językiem, leczenie kanałowe bez bólu, a fleczer trzymał się prawie dwa miesiące, a nie jak u innych lekarzy kilka dni do dwóch tygodni. Jedyny minus to długie terminy do doktora.

lekarz Maciej Zach

Szpital Wojewódzki im. św. Łukasza w Tarnowie
ulica Lwowska 178a
33-100 Tarnów

Oczywiście, nie polecam tego lekarza. W bardzo arogancki sposób potrafi odnieść się do pacjenta. Dziwi mnie to, że z takim podejściem również przyjmuje dzieci. Osobiście już nigdy do tego lekarza nie wrócę i myślę że każdy powinnam to przemyśleć czy warto.
Opinia dodana przez: Ewelina

lekarz Grzegorz Guziak

Kapelanów Wojskowych 2c
44154 Knurów

Pierwszy lekarz, który poważnie i nowocześnie podszedł do mojej wady wzroku. Jak dobrał mi okulary 15 lat temu, tak wada nie zmienia się od tego czasu. Wcześniej u innych lekarzy co wizyta to pogłębiona wada.
Opinia dodana przez: Kamil

lekarz Grzegorz Postek

ul. Koniuchy 11/3
87-100 Toruń

Chciałabym wystawić opinię dotyczącą opieki sprawowanej przez pana Grzegorza, pod którego opieką był mój wtedy 3-tygodniowy synek w weekend, kiedy nie było jego lekarki prowadzącej. Synek był hospitalizowany z powodu RSV w szpitalu w Toruniu. Sytuacja miała miejsce niecały rok temu. W nocy stan mojego dziecka gwałtownie się pogorszył, przestał jeść, nie miał siły, był wyraźnie słabszy. Jako mama widziałam, że dzieje się coś bardzo niepokojącego, dlatego poprosiłam o dodatkowe …

lekarz Anna Jazienicka

Wesoła 7
58-100 Świdnica

Bardzo się zawiodłam na tej wizycie u lekarza. Pani doktor owszem wypytała mnie o rodzaj choroby ale nie uzyskałam żadnej pomocy. Odniosłam wrażenie, że czekała aby szybko wizyta się skończyła i zgarnęła pieniądze. Nie polecam
Opinia dodana przez: Ania

lek. dent. Paulina Pasternak

Kochanowskiego 40 lok. 8

Miło i profesjonalnie. Pani wyjaśniła przebieg leczenia. Bojąc się wizyt u stomatologa, tą wizytę mogę uznać za udaną. Polecam
Opinia dodana przez: Paweł

lekarz Maria Czajkowska-Błaszczuk

NZOZ Salus s.c.
Kasprowicza 11a
Mogilno

Wizytę oceniam bardzo pozytywnie. Lekarka kompetentna, ale również sympatyczna i cierpliwa. Wszystkie moje pytania zostały dokładnie wyjaśnione. Zdecydowanie polecam.
Opinia dodana przez: Sławomir

lekarz Hubert Potepa

ulica Sienkiewicza 10/21
21-400 Łuków

Lekarz kompetentny, podchodzący z szacunkiem do pacjenta, słuchający jego potrzeb, starający się dobrać najbardziej pomocne zabiegi

lekarz Urszula Kleszczewska

Diabetolog, Internista

SP ZOZ Miejski Szpital Zespolony
ulica Mirowska 15
42-200 Częstochowa

Świetna pani doktor, z zaangażowaniem podchodząca do pacjenta. Kompleksowo zajęła się mamą, zrobiła wszystkie badania, by wykryć przyczynę złego stanu zdrowia. Zostawała nawet po skończeniu swojej pracy, by dokończyć diagnozę. W kontakcie może nie do końca przystępna, ale baaardzo konkretna i o to chodzi. Tylko więcej takich lekarzy!
Opinia dodana przez: Barbara

lekarz Alicja Tomala-Uglik

ulica Struga 44

Bardzo nieprofesjonalny lekarz.Zwròciliśmy się z mężem o pomoc i terapię małżeńską.Odbyło się pierwsze wspólne spotkanie i na drugim spotkaniu z mężem ,pod moją nieobecność p." doktor" oznajmiła negatywną opinię na mój temat.Od tego dnia mąż nie widział już we mnie żony po 26 latach pożycia.Dziś jesteśmy po rozwodzie,rok czasu od wizyty w jej gabinecie.Szkoda,że nie podzieliła się ze mną swoją opinią,oraz propozycją terapii.Szkids ,że nie wdrożyla się głębiej w Nasze …
Opinia dodana przez: Marzena

lekarz Thueiba Szlachta

Wojewódzka Stacja Ratownictwa Medycznego w Łodzi
ulica Warecka 2

Bardzo dobry lekarz i człowiek. Pani doktor pomaga więcej niż powinna a przy tym jest kompetentna. Serdecznie polecam...

lekarz Eliza Wołowik

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Ośrodek Zdrowia w Drelowie i Szóstce Beata Leszczuk
ulica Szkolna 10
21-570 Drelów

Udałem się do Pani doktor z córką celem wydania orzeczenia i badania na prawo jazdy kat AM, szczegółowy wywiad i badania, bardzo kompetentna, dowcipna i miła osoba, przyjęła nas poza kolejnością.
Opinia dodana przez: Ernest

lekarz Aleksandra Hołubecka-Sak

Audiolog, Otolaryngolog

Stanisławskiego 6
45-525 Opole

Opinię wystawiam ze sporym opóźnieniem, bo wcześniej nie udało mi się, po czym zapomniałem. Jako pacjent, miałem do czynienia z wieloma lekarzami, więc siłą rzeczy i swego rodzaju doświadczenia, mam skalę porównawczą. Pani doktor Aleksandra Hołubecka-Sak jest osobą wysoce empatyczną (jestem cokolwiek nadwrażliwy i zwracam na to uwagę), a po za tym - świetnym vide skutecznym lekarzem. W skrócie: permanentne problemy z nosem wreszcie ustąpiły. Polecam i tyle.
Opinia dodana przez: Robert

lekarz Paweł Rubiś

Monte Cassino 16b lok. 84
37-700 Przemyśl

Bardzo konkretny lekarz, poświęcił mi dużo czasu, dowiedziałam się wszystkich potrzebnych informacji. Polecam.
Opinia dodana przez: Weronika

lekarz Marek Zinczuk

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej ,,Villa -Med "
ulica Miłosna 24
15-199 Białystok

Tata 3 lata temu mial robione Echo serca na ktorym wyszlo NIEDOMYKANIE ZASTAWEK.Kazdy kardiolog uczy sie tego przez lata ze NIEDOMYKANIE ZASTAWEK nie wyleczy sie tabletkami .Przez kolejne 3 lata mimo regularnych wizyt nie wykonal kontrolnego badania ECHO. Wykonal je miesiac przed Taty smiercia i wtedy powiedzial ze nic nie mozna zrobic .wyslal do wejherowa na operacje . Za pozno mimo podjetych prob zastrzykow na rozzadzanie krwi Tata zmarl na …

dr n. med. Piotr Kłos

Internista, Lekarz medycyny pracy

Ośrodek Medycyny Pracy
Kupiecka 5A/22
78-100 Kołobrzeg

Pan Doktor uprzejmy, uśmiechnięty, kompetentny, pomocny, mający szeroką wiedzę w zakresie medycyny. Na każde moje pytanie odpowiedział wyczerpująco. Zabieg przeprowadzony bezpoleśnie, profesjonalnie. Kompleksowa obsluga od A do Z. Bardzo polecam, oby więcej takich Specjalistów w Kołobrzegu.
Opinia dodana przez: Kaja