lekarz Barbara Bogacka-Gancarczyk

Lekarz rodzinny, Pediatra

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Przychodnia Lekarska Barbara Bogacka Gancarczyk
plac Korczaka 1.
63-910 Miejska Górka

Jesteśmy z córeczką bardzo zadowolone za każdym razem pani Doktor nam pomogła.

Krystyna Zaszkodna-Gross

Internista, Reumatolog

Niepodległości 16c lok. 1
48-100 Głubczyce

Pani Gross to wyśmienita specjalistka w swojej dziedzinie,uprzejma i bardzo miła a co najważniejsze to bardzo kpmpetętna specjalistka których praktycznie brak w naszej okolicy,z poważaniem?-Wiesław Hejmanowski

Bożena Muszkieta

Chirurg stomatolog

Wiosenna 10 / 1
Kłodzko

Zostałam oddelegowana z bólem zęba, bez wskazania co wziąść, co zrobić by ból ustał, i kiedy ewentualnie się zgłosić. W ogóle bez zagladania w usta, bo pani stomatolog miała akurat przerwę. Ja wszystko rozumiem. Wystarczyła minuta by powiedzieć, jaki lek wziąść by ulżyć w bólu, i kiedy się zgłosić na ewentualne działania w jamie ustnej.
Opinia dodana przez: Aga

Anna Czeraszkiewicz

Różana 10

Nie polecam. Umawiając się na wizytę do Pani doktor trafiamy w efekcie do kogoś innego (uczącego się stomatologa, który nie jest przez Panią doktor kontrolowany). Poza tym dodzwonić się do gabinetu Pani doktor graniczy z cudem.
Opinia dodana przez: Agata

dr Zbyszek Szymanowski

szpital MSW

Pan Doktor należy do niewielu lekarzy, którzy wybrali zawód z prawdziwego powołania. Swoją osobowością, podejściem, cierpliwością już "leczy", słowem i rozmową podnosi na duchu. Należy do lekarzy, którzy są pomocni każdemu, równie dużo czasu i serdeczności poświęca osobom młodszym i starszym. Nigdy nie odmówi pomocy, czy w środu nocy czy w ciągu dnia. W każdej chwili, z najdrobniejszym pytaniem można zadzwonić, zapytać. Każdemu dokładnie, długo tłumaczy na czym polega problem …

dr n. med. Anatol Lemieszewski

64-400 Międzychód

Dobrze zna się na tym co robi. To naprawde dobry specjalista.

lekarz Bronisław Morawiecki

Pediatra, Pulmonolog

Częstochowa

Jak każdy ma swoje humory, ale dla mnie to wyjątkowo dobry lekarz z szerszym podejściem do choroby, szuka przyczyny.

Marek Rzendkowski

NZOZ PRYZMAT-OKULISTYKA
Gliwice ul.Tarnogórska 70/1
44-100 Gliwice

Nie polecam! Zmarnowany czas i pieniądze. Brak zaangażowania w problem, z którym się pojawia u lekarza z takim doświadczeniem i nadzieją na poprawę.

dr Marek Młodzianowski

Laguna Medical
Pl. Kaszubski 1
81-350 Gdynia

Wspaniały, kompetentny, super fachowiec, bardzo miły, uśmiechnięty, diagnoza 100%. Tłumaczy dokładnie, zrozumiale. Godny polecenia.
Opinia dodana przez: Elżbieta

lek. dent. Ariana Buszkiewicz

św. Kolbe 3 b/u2
64-920 Piła

Pewnego razu potwornie bolał mnie ząb. Pamiętam, że była to sobota i nikt mnie nie chciał mnie przyjąć. Wszyscy tłumaczyli się, że mają wolne, że chcą odpocząć, że weekend i nie ma mowy, żeby mnie przyjęli. Pomocy udzieliła mi dopiero doktor Buszkiewicz. Również miała wolny dzień, ale specjalnie dla mnie przyjechała, żeby mi pomóc. Pani Buszkiewicz to miła, ciepła i rzetelna osoba, a przede wszystkim fachowa i kompetentna. Skutecznie mi …
Opinia dodana przez: Marek

lek. dent. Maciej Goczewski

Okrzei 4
83-000 Pruszcz Gdański

Faktycznie bardzo drogo. Za leczenie kanałowe 7 dolnej zapłaciłam 3800 zł. Lecz sposób leczenia i jakosc wykonanej przez doktora Goczewskiego pracy w 100% rekompensuje powyższy wydatek. Bardzo polecam

lekarz Grzegorz Strehlau

Kochanowskiego 10b
68-100 Żagań

Bardzo kompetentny lekarz, od razu postawił trafna diagnozę i po kilku dniach moje czerwone oko było jak nowe

dr Jędrzej Kosarzycki

33-100 Tarnów

Niestety nie polecam tego lekarza. Wizyta prywatną trwa niecałe 10 minut, brał jakichkolwiek informacji.

lekarz Danuta Macierzyńska

Alergolog, Pediatra

Olsztyńska 13/34
26-600 Radom

Oceniam Panią doktor jak wizytę u alergologa. Szczerze mówiąc nie polecam. Wyszłam z gabinetu zażenowana postawą i podejściem Pani doktor. Wywiad z rodzicami został tak przeprowadzony że czułam się jak bym była na przesłuchaniu. Po wszystkim pani doktor stwierdziła że ona nie wie jakie może dać testy. Zero pomocy, podpowiedzi czy rzetelnych informacji co dalej.. brak empatii. Może pani doktor posiada jakąś wiedzę ale na tej wizycie tego nie pokazała..

lekarz Mariola Uranowska

Neurolog dziecięcy

CENTRUM MEDYCZNE "ZDROWE DZIECKO"
ul. Klonowa 55/33
25-553 Kielce

Wspaniała Pani doktor, zawsze uśmiechnięta, kompetentna, rzeczowa, wszystko wytłumaczy i zleci każde potrzebne badania. Olbrzymia empatia. Leczę u Niej dziecko od 4 lat i ubolewam, że już nie przyjmuje w "Zdrowym Dziecku". Wielka strata dla przychodni i dla mojego dziecka.
Opinia dodana przez: Aneta

lekarz Anna Olejniczak

Anestezjolog

NZOZ Nad Matką i Dzieckiem Szpital Dziecięcy im. B. Krysiewicza
ul.Krysiewicza 7/8

Cudowny Człowiek. Fachowość i empatia w jednym. Długie godziny pracy na posterunku, gdzie przypadki są bardzo trudne. Uśmiech, zrozumienie, tłumaczenie i - tam gdzie trzeba - powściągliwość. Dziękuję Pani Doktor!
Opinia dodana przez: Natalia

lekarz Bernard Rajczyk

NZOZ ''''VITA-MED"
plac Moniuszki 5
42-295 Koziegłowy

Po wizycie na oddziale kierowanym przez doktora stwierdzam iż poziom diagnostyki pozostawia wiele do życzenia, ponieważ Pan doktor postawił diagnozę onkologiczną bez wyników histopatologii wprowadzając mnie w niewyobrażalną traumę.Po całkowitej diagnostyce w innym miejscu diagnoza Pana doktora nie znalazła potwierdzenia.
Opinia dodana przez: Ela

lekarz Andrzej Gwiazdowski

ul. Generała Zygmunta Berlinga 13
34-600 Limanowa

Wspaniały lekarz.z dobrym podejściem do pacjenta .Wybitny chirurg. Przeprowadził u mnie zabieg laparoskopowego wycięcia pecherzyka żółciowego..Dolegliwosci ustąpiły.Wczesniej mimo objawów byłem leczony na zwyrodnienie kręgosłupa .Polecam.
Opinia dodana przez: Robert

lekarz Roman Ciechanek

ul. Karola Namysłowskiego 31

Nie jestem w stanie opisac mojej wdzięczności dla Dr Ciechanka. Dzięki niemu odzyskałam wiarę w lekarzy. Bardzo miły i posiadający ogromną wiedzę doktor. Życzę Polskiej Służbie Zdrowia jak najwiecej tak wspaniale wykwalifikowanych specjalistów. Beata W
Opinia dodana przez: Beata

lekarz Dariusz Krzyczmanik

ulica Plac 11-go Listopada 34
98-100 Łask

Pan Doktor wykonywał mi kolonoskopię, którą miałam robioną po raz pierwszy w życiu. Okazało się, że wbrew wcześniejszym strasznym informacjom, zabieg okazał się zupełnie do przeżycia. Myślę, że jest to zasługa Pana Doktora i całego zespołu medycznego biorącego udział w badaniu. Lekarz kompetentny, uprzejmy i godny polecenia. Pozdrawiam cały personel SALVEMEDICA na Łagiewnickiej 53 Teresa Rychtelska
Opinia dodana przez: Teresa