MMeisinger
ul. Walczaka 12B/13, II piętro Klinika Villa Park (dawny Szpital Dziecięcy)
Gorzów Wielkopolski
Nigdy nie spotkałam się z lepszym podejściem do pacjenta niż w przypadku pani Agnieszki ,prowadziła mnie od moich początków i nie pozostawiała po wizytach żadnej wątpliwości ani nie rozwiązanych pytań .Z całego serca dziękuję ☺️
Centrum Medyczne Damiana - al. Zjednoczenia
Al. Zjednoczenia 36
Lekarz godny polecenia !!! Zajmuje się pacjentem i rozwiązuje problem, a nie wpycha kropelki i następny proszę. Do tego życzliwa i z podejściem do dzieci.
Ośrodek Chirurgii Plastycznej Dr Macieja Kuczyńskiego Filia w Lublinie - Szpital
Jaczewskiego 2
Lublin
Polecam Pana Doktora w 100%. Prowadzi moja cukrzyce od 6 lat i nie zamieniłabym go na innego lekarza. Jest kompetentny w tym co robi. Ma wiedzę i przekazuje ja pacjentowi. Z każdej wizyty wychodzę zadowolona. Polecam.
Instytut Centrum Zdrowia Matki Polki
Rzgowska 281/289
4DENT
Radzymińska 2A lok.3A
Białystok
Leczę się w poradni u dr. Brzozowskiej od paru lat. Jestem bardzo zadowolona. Super lekarz! Miła, ciepła osoba, a do tego z ogromną wiedzą. Inny lekarz, u którego byłam wcześniej twierdził, że wszystko jest ze mną ok, a ja czułam się bardzo źle. Dopiero dr. Brzozowska zdiagnozowała co mi dolega i podjęła się leczenia. Od tego czasu czuje się o niebo lepiej. Także polecam z całego serca!
Grunwaldzka 13 (Rodzinne Centrum Zdrowia)
Otwock
Stanowczo odradzam. Wizyty odbywają się z 2 godzinnym opóźnieniem co dla starszych osób w ciężkim stanie jest po prostu przykre. Pani doktor zamiast skupiać się na leczeniu zajmuje się głównie marudzeniem na temat stanu pacjenta. Zamiast edukacji odnośnie choroby czy leczenia rozmowa skupia się na "jak to Pan/Pani nie wie", "nie mogę", "nie da się", " to niemożliwe". Sama jakość leczenie również pozostawia wiele do życzenia.
ul. Główna 12/5,6,7
Radom
Polecam z całego serca, pani doktor leczy mojego syna od 3 lat i to na NFZ. Nigdy nie czułam się zbywania, wytracona z równowagi, nie słuchana,czy urażona w jakikolwiek inny sposób. Rzeczywiście pani doktor może sprawiać wrażenie niedostępnej , ale wydaje mi się, że jest to raczej cechą charakteru niż niechęć do rodzica. Po za tym jeśli chodzi d lekarza to do jednego , a nie skacze co wizytą do …
Nie wiem skąd te negatywy opinie ale myślę, że to głównie opinie matek które myślą że wszystko spadnie im z nieba i dziecko samo będzie kontrolować cukrzycę. Poznałam Panią doktor w 2015 roku. Moj syn miał lat 15. Teraz jest mężczyzna ok 30 r.z. doskonale kontroluje swoją cukrzycę. Radzi sobie doskonale ale komu to zawdzięczam? Oczywiście Pani Profesor. Nie powiem że było łatwo i miło. Ale miło to może być …
Niestety kultura Pana doktora pozostawia wiele do życzenia. Nie rozumiem podnoszenia głosu na matkę pacjenta w momencie gdy doktor osłuchuje dziecko . Czy jest to badanie wykonane dokładnie ?Przepisywanie na wszelkie dolegliwości witaminy c i neosine to nie sposób na leczenie. Wizyta lekarska to jedno wielkie nieporozumienie i strata czasu. Doktor ma „swoje „ zdanie na wszelkie infekcje i nie podchodzi do pacjenta indywidualnie.
Zespół Ambulatoryjnych Poradni Specjalistycznych
Mickiewicza 21