Gabinety Lekarskie Łucka
Łucka 18 lok. 1802
NZOZ STREFA ZDROWIA
Żegańska 48
Jako jedyna lekarz z wielu ,która na pierwszej wizycie pomogła w dalszej diagnostyce. Z pełnym zaufaniem mogę polecić Panią Profesor innym bezradnym rodzicom
Elbląska 19
Olsztyn
Pani doktor jest świetnym specjalista. Ma przeogromną wiedzę. Moje dziecko w żadnym gabinecie nie było tak dokładnie zbadane. Wnikliwie słucha rodzica, skrupulatnie notuje i składa wszystko w całość. Nie bagatelizuje objawów, które przez poprzednich lekarzy były lekceważone. Odpowiada na wszystkie pytania, nie odsyła z przysłowiowym kwitkiem. Polecam!
3 Maja 27/31 lok. 10
Gdynia
Chodzimy z dziećmi do lekarza już od dobrych paru lat, gdy ze zwykłym katarem nie radzą sobie inni lekarze a z kataru robi się coraz gorsze przeziębienie, Dr. Wlazłowski zawsze stawia trafną diagnozę, bez antybiotyku poprawę widać niemal że odrazu. To jest wiedzą i doswiadczenie. Szczerze bardzo polecam!
Wiolinowa 2
Dzięki Pani Docent wraz z żoną przeszliśmy długie leczenie naszego dziecka. Oddana, niezastąpiona nasza pani doktor. Zawsze służąca nam pomocą, wyjaśniała nam każde wątpliwości. Dla naszego dziecka zawsze będzie ukochaną panią doktor, a my będziemy jej wdzięczni do końca życia!
Akademia Medyczna
Pani doktor absolutnie nie wzbudza mojego zaufania i z kazda kolejna wizyta traci. Kilkukrotnie prosilam o zlecenie badan kontrolnych na co odpowiadala ze nie ma takiej potrzeby bo radioterapia nie ma wplywu na organizm (smiech na sali). Jestem pod opieka hospicjum domowego vo bardzo ucieszylo p. Szutowucz ktora skwitowala ze wszelkie leki tudsiez leczenie ma byc ordynowane przez lekarzy hospicjum, ona niczego zalecac nie bedzie, czyli nie ma to jak …
Pracownia Rezonansu Magnetycznego
ulica 3-go Maja 13-15
Zabrze
Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Dawno nie spotkałam tak spokojnego i miłego lekarza ze świetnym podejściem do dziecka. Pani Doktor wszystko dokładnie wytłumaczyła, uspokoiła, odpowiedziała na każde moje pytanie.
ulica Gersona 17/8
Bydgoszcz