Nie polecam pani doktor, brak kontaktu z pacjentem. Podczas wizyty chłopca myliła nagminnie z dziewczynką, wpisała mylnie datę i pesel. Nic nie wytłumaczyła na temat wyników badania i odsyłała ciągle do laboratorium, a w laboratorium bardzo miłe panie wytłumaczyły problem za co im bardzo dziękuje.
Nie polecam wybierać się do pani doktor z dzieckiem niepełnosprawnym ,niestety takich dzieci pani nie szanuje ,nie leczy,nie pomaga ,wielką strata czasu i niepotrzebne przebyte kilometry .Do lekarza idzie się po poradę ,po leki ,a nie po to żeby usłyszeć cytuje :"Z niego nic nie będzie ".
Polacem, pani doktor była bardzo upszejma podczas wizyty, jestem pod wrażeniem bogatego doświadczenia oraz wiedzy.
Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Dawno nie spotkałam tak spokojnego i miłego lekarza ze świetnym podejściem do dziecka. Pani Doktor wszystko dokładnie wytłumaczyła, uspokoiła, odpowiedziała na każde moje pytanie.
Nie polecam wizyty z dzieckiem u tej p.doktor. Zero dialogu. Dawno nie miałam kontaktu z tak niesympatycznym lekarzem. Nawet odpowiedź "dzień dobry" czy " do widzenia" sprawia tej Pani doktor bardzo dużą trudność. Byłam raz z dzieckiem i nigdy więcej.
Super lekarz i wspaniały człowiek. POLECAM. Miła, życzliwa i kompetentna Pani Doktor. Wzór dla Służby Zdrowia, można Panią Doktor opisać TYLKO w samych superlatywach.
Super lekarz i wspaniały człowiek.