Ortopeda traumatolog traumatolog usg specjalista-usg

{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Lekarz sportowy
                                       lek. med. Jan Paradowski

lek. med. Jan Paradowski

Lekarz sportowy, Ortopeda

ul. Karola Szymanowskiego 4/8

wspaniały lekarz polecam , zawsze wysłucha uważnie nie idzie na skróty -operacja u niego to ostateczność pomógł mi w powrocie do normalnoeci bardzo

lekarz Konrad Bielecki

Akacjowa 1
09-472 Wykowo

Wspaniały lekarz.U mnie 5/5.Trafiłem do pana doktora z polecenia i naprawdę jestem zdumiony że w obecnych czasach są jeszcze tak wspaniali lekarze.Dziękuje panie doktorze (artroskopia kolana).
Opinia dodana przez: Jacek

lek. med. Jacek Lipiński

Szpital św Wojciecha
Bolesława Krzywoustego 114

Najlepszy specjalista jakiego znam, polecam go wszystkim tym, co potrzebują konsultacji u ortopedy. Ja trafiłam do niego "z ulicy" , szczerze mówiąc wtedy było mi wszystko jedno, ale teraz wiem, że miałam dużo szczęścia. Przeszłam kilka operacji, które miałam wykonane z olbrzymią precyzją i dzięki temu moje nogi znów są w pełni sprawne :) Dziękuję Doktorze
Opinia dodana przez: megi31

dr Mirosław Porwoł

Gabinet Ortopedyczny Mirosław Porwoł
Partyzantów 22
44-100 Gliwice

Lekarz bardzo niemily. Córka z bolącymi kolanami zostala wyśmiana i zapytał, czy wystawić ma receptę na wózek inwalidzki. Po niedługim badaniu zalecił ćwiczyć i skakać na skakance, a jak córka powiedziała że ma astmę i się męczy przy wysiłku, to to poeiedzial: ojej wszystko cie męczy, a co cię nie męczy. Jeszcze w życiu nie miałam do czynienia z tak nieempatycznym lekarzem. Radzę omijać szerokim łukiem. Nie zasługuje nawet na …
Opinia dodana przez: Kasia