Ortopeda usg-ortopedyczne usg-ortopedyczne traumatolog

lekarz Kamil Dworak

Ortopeda, Traumatolog

Usługi Medyczne "Śródmieście" Sp. z o. o.
ulica Bytomska 8
42-600 Tarnowskie Góry

Wspaniały człowiek ma podejście do pacjenta widać że chory nie jest mu obojętny aby takich więcej.Polecam z całym sercem.
Opinia dodana przez: Stanisław
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Ortopeda
                                       dr n. med. Piotr Żbikowski

dr n. med. Piotr Żbikowski

Centrum Rehabilitacji Sportowej
Przechodnia 2 lok. u7

Jestem zawsze pod ogromnym wrażeniem Pańskiej wiedzy, doświadczenia i empatii, z jaką podchodzi Pan do swojej pracy. Dziękuję za wszystko, co dla mnie Pan zrobił. Chciałbym serdecznie podziękować Panu za całą Pańską życzliwość, zaangażowanie i poświęcenie w trakcie mojego leczenia.
Opinia dodana przez: Tadeusz
{'id': 8601, 'name': 'Katowice'} Ortopeda dziecięcy
                                       dr n. med. Andrzej Barczyński

dr n. med. Andrzej Barczyński

Ortopeda dziecięcy, Ortopeda

ulica Wrocławska 36/24

Rewelacyjny Ortopeda! Zarówno dla dorosłych jak i dla dzieci. Diagnozuje wnikliwie. Gabinet wyposażony m.in. w USG. Gabinet i poczekalnia - dostosowane również dla najmłodszych. Każdemu pacjentowi poświęca sporo czasu i uwagi, trafnie diagnozuje, dokładnie przedstawia plan leczenia. Bardzo polecam!
Opinia dodana przez: Aleksandra
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Ortopeda
                                       dr n. med. Tomasz Poboży

dr n. med. Tomasz Poboży

Szpital Medicover
Aleja Rzeczypospolitej 5

wizyta była konsultacją gdyż wcześniej byłem u innego lekarza. Pan Poboży widzę, że podchodzi do pacjenta bardzo otwarcie, szczegółowo zbadał, zlecił badania, wypytał się aby poznać moją dolegliwość, aż byłem zaskoczony. Widać u niego zainteresowanie pacjentem, wzbudza spokój i zaufanie. Zdecydowałem się na leczenie u Pana Pobożego i mogę polecić lekarza
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Lekarz sportowy
                                       lek. med. Jan Paradowski

lek. med. Jan Paradowski

Lekarz sportowy, Ortopeda

ul. Karola Szymanowskiego 4/8

wspaniały lekarz polecam , zawsze wysłucha uważnie nie idzie na skróty -operacja u niego to ostateczność pomógł mi w powrocie do normalnoeci bardzo

lekarz Dariusz Kotulski

Chirurg ogólny, Ortopeda dziecięcy

Uniwersytecki Szpital Dziecięcy
Wielicka 265; 30 -663 Kraków

Wysokiej klasy specjalista w chorobach ortopedycznych .Polecam. Postawił syna na nogi -dosłownie.Dziękuję.
Opinia dodana przez: Pawelch59@gmail.com

lekarz Igor Karczewski

ortoped
makowa 1
41-809 Zabrze

Dr Igor Karczewski jest bardzo dobrym, empatycznym lekarzem ortopedą. Wysoki profesjonalizm, merytoryczna rozmowa na temat danego przypadku. Udziela ścisłej informacji dotyczącej dalszego leczenia. Bardzo zręcznie z doskonałym wyczuciem przeprowadził zabieg. Polecam Pana doktora. Lena Murmyło
Opinia dodana przez: Leokadia

dr Grzegorz Golański

Medi-Med
Sienkiewicza 33 / 3

W ocenie lekarza winny liczyć się przede wszystkim kompetencje, wiedza i umiejętności. Jednak wiemy, że postawa lekarza jako człowieka przejawiająca się w podejściu do pacjenta,przekazywaniu informacji o chorobie i leczeniu, wyrazy empatii, ma także znaczenie, a nierzadko nawet wpływ na efekt terapii (co także można naukowo wytłumaczyć). Moja ocena dla pana Grzegorza Golańskiego, z którym zetknęłam się w ICZMP w Łodzi na o. traumatologii i ortopedii dla dzieci jest bardzo …

lekarz Jarosław Szyszka

Opolskie Centrum Rehabilitacji
48-317 Korfantów

Wspaniały lekarz.Specjalista w dziedzinie ortopedii.Zawsze pomocny i skuteczny w leczeniu.Pozatym lekarz o wielkiej empatii i zrozumieniu człowieka w bólu.W mojej ocenie najlepszy z ortopedów.Polecam wszystkim pana doktora Szyszkę.Dla mnie Pan doktor zasługuje na najwyższą ocenę.Opinia napisana z wyrazami szacunku i podziękowania za dotychczasowe leczenie.
Opinia dodana przez: Irena

lekarz Ryszard Szeszycki