Filtruj terminy

lekarz-rodzinny internista wizyty-domowe

dr Ewa Machuderska-Czerwik

OPTIMA
działkowiczów 20

Bardzo dobry lekarz wsłuchuje się w to co mówi pacjent .Bardzo życzliwa i troskliwa .Polecam jej gabinet

lekarz Ewa Raczyńska

Internista, Lekarz rodzinny

Spółka Partnerska Lekarzy Przychodnia "ZDROWIE" - Anna Graczyk-Duda, Ewa Raczyńska, Andrzej Walorski, Roman Wróbel
ulica Szpitalna 13
49-200 Grodków

prawdziwy lekarz z powołania. Miła wizyta, idealna diagnostyka oraz fachowe rozpoznanie i lecznie. Gorąco polecam. Bardzo dobra lekarka

lekarz Robert Steinbach

Centrum Medyczne NZOZ ALMED
ulica Piłsudskiego 32
97-200 Tomaszów Mazowiecki

Pięć gwiazdek to stanowczo za mało dla tak cudownego oddanego pacjentom lekarza jakim jest Pan Robert Steinbach. Wyrazy OGROMNEJ WDZIĘCZNOŚCI, PODZIĘKOWANIA I SZACUNKU należą się Panu za każdy kontakt z pacjentem. Nie wyobrażam sobie mojego nękanego poważnymi schorzeniami życia bez Pana pomocy. Jeszcze raz z serca Panu DZIĘKUJĘ. Wierna i WDZIĘCZNA pacjentka.
Opinia dodana przez: Ewa.

lekarz Joanna Zaleska-Zatkalik

Centrum Medyczne CMP Wola
Jana Kazimierza 64

Polecam. Duża empatia i bogate doświadczenie. Od wielu lat korzystam z porad większych i mniejszych i nigdy się nie zawiodłam. Moim zdaniem bardzo dobra diagnostyka.
Opinia dodana przez: kalina

lekarz Alicja Gromadzka

18-500 Kolno

Byłam tylko kilka razy u tej pani doktor, ale dla mnie jest to wzór lekarza.

lekarz Roman Strzeżyk

NZOZ "Na Rondzie"
44-240 Żory

Lekarz jest nie ogarnięty, interesuje go wszystko w około tylko nie pacjent, trzeba by się było zdiagnozować według internetu a potem dopiero iść do niego po recepty, mojej mamie odmówił zrobienia zdjęcia rtg, ani nie zalecił żadnych badań widząc że kobieta jest niewydolna oddechowo, poczym po wizycie u innego lekarza który skierował do pulmonologa a ten na badania do szpitala specjalistycznego okazało się że ma guzek w tchawicy...człowiek poświęca wszystko, …