Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej " Lekarz Rodzinny"
Wrocławska 58
Jelenia Góra
Kompletny brak kompetencji i niemiła obsługa. Poprosiłem o wpisanie szczepienia na COVID-19 wykonanego za granicą zgodnie z prawem. Niestety pani odmówiła przyjęcia wniosku i zasugerowała możliwe oszustwo i sfałszowanie szczepienia. Poczułem się oburzony i urażony. Po godzinie czekania na szefa placówki (dr. Julian Pyrzanowski), ten nie zjawił się i po kontakcie telefonicznym również odmówił przyjęcia wniosku. Zostałem poinformowany że najpierw placówka skontaktuje się z NFZem (co ja już uczyniłem). Brak …
Przychodnia "ESKULAP"
Ojca Serafina Niedbały 20
Jarocin
Polecam wizytę u Pani Doktor A.Florczyk 👍 Bardzo miła, uprzejma i empatyczna osoba ,w pełni poświęciła swój czas na tłumaczenie choroby i leczenie. Podpowiedziała również gdzie najlepiej zrobić wszelkie badania. Rozmowa z Panią Doktor uwolniła mnie od stresu związanego z ewentualną chorobą, szukając jeszcze innych jej przyczyn . Dziękuję bardzo ⚘️
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej " MED-KOL" s.c.
ulica Przejazd 6
Koluszki
Witam Was czytających opinie pacjentów . Postanowiłam wyrazić swoją odczytujac ze zdziwieniem te mało pochlebne słowa w moim odniesieniu do toksyków... Byłam już trzykrotnie na konsultacjach j jestem BARDZO pozytywnie nastawiona co do Pani Doroty Lis Studniarskiej.jako doświadczonego lekarza reumatologa w podejsciu do chorego. POLECAM :) EMPATYCZNA
Specjalistyczny Gabinet Lekarski Iwona Keller-Konopka
ulica św.Brata Alberta 15
Brzesko
Dobry lekarz, jako jedyny potrafił odczytać wyniki RTG, oraz je wytłumaczyć.Jednak na NFZ poświęca mało czasu i próbuje wciskać prywatną praktykę.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Rodzina"
ulica 900-lecia 37
Mogilno
Niestety ta pani była moim lekarzem rodzinnym. Ani razu mi nie pomogła (źle dobrane dawki leków, bagatelizowanie objawów). Pani była wyraźnie zniechęcona już na sam widok pacjenta. Zastanawiam jak się jak to możliwe, żeby być "lekarzem" tyle lat i kompletnie nie znać się na tej pracy. Życie nie jest sprawiedliwe.
3 Maja 157
Proszowice
Lekarz, którego nie polecam. Stanowi niepochlebny przykład niekompetencji, braku empatii i jest całkowitym zaprzeczeniem społecznej funkcji czy też wykonywanego zawodu, do którego nie posiada najmniejszego nawet przygotowania. Wobec zasłyszanego po cichu dźwięku i upodobnionego fonetycznie w przybliżonej formie brzmiącego np. "szot" proponuję o jak najszybsze oddalenie się od tego miejsca, które być może jest źródłem jego pochodzenia.
NZOZ ZDROWIE
ul.Chrobrego