Pan Doktor Leszek Oklesiński zdecydował i szybko zoperował mój wyrostek robaczkowy, który już spowodował zapalenie otrzewnej. Jestem mu niezmiernie wdzięczna za fachową i uprzejmą opiekę i takie subtelne doglądanie mnie na sali. Jestem wdzięczna i z całego serca polecam Pana Doktora😍.
W warszawskim Szpitalu Wolskim Pan dr Oklesiński wyleczył mnie z zapalenia uchyłków jelita grubego i zapalenia otrzewnej. Uratował przed stomią. Dr Oklesiński jest życzliwy, uprzejmy i konkretny. Troszczy się o swoich pacjentów. Potrafił kilka razy w ciągu dnia wpaść na chwilę do sali w celu sprawdzenia postępów leczenia. Wszystko w zrozumiały sposób tłumaczy, cierpliwie odpowiada na każde pytanie. Czułam się bardzo zaopiekowana. Z całą pewnością jest godny polecenia.
Lekarz zdecydowanie warty polecenie. Czułem się bardzo zaopiekowany i Pan Doktor wyróżniał się swoją uprzejmością i troską na tle innych lekarzy szpitala Południowego w Warszawie. Pomimo zaawansowanego stanu mojej choroby zostałem wyleczony szybko i profesjonalnie. Każdy kontakt z lekarzem odbywał się w miłej atmosferze i pomimo dużej ilości obowiązków czułem się odpowiednio poinformowany.
Naprawdę bardzo przyjazny lekarz z dobrym podejściem do człowieka. Wytłumaczył poświęcił czas.. Dziękuję!!
Wyjątkowo "ludzki" lekarz. Z ogromną serdecznością podchodzi do osób starszych. Nie lekceważy żadnych uwag i próśb pacjentów. Ogromne serce i ogromna skromność. To młody lekarz i mam nadzieję, że pozostanie mu takie podejście do chorych na długo. Wdzięczna pacjentka szpitala na Barskiej w Warszawie: Wanda lat 88.
Wdzięczna pacjentka szpitala na Barskiej w Warszawie: Wanda lat 88.