Zaufanie do kompetencji | 4,3 |
Kompleksowość podejścia | 4,3 |
Uprzejmość | 4,4 |
Godny polecenia | 4,3 |
Godny polecenia | 5,0 |
Jestem pacjentką pani doktor od kilku miesięcy. Lepszego wyboru nie mogłam dokonać. Delikatna, uważna i skoncentrowana na pacjencie. Bardzo dobry specjalista, słuchający pacjenta. Szuka rozwiązania na każdy problem. Świetny lekarz i dobry człowiek. Szczerze polecam.
Godny polecenia | 5,0 |
Bardzo dokładna Pani doktor. Cały czas tłumaczyła co robi w czasie badania. Odpowiada na wszystkie pytania. Delikatna i serdeczna ale zarazem rzeczowa. Zaleciła dodatkowe badania. Każdemu życzę spotkania z takim lekarzem.
Godny polecenia | 5,0 |
Kompetentna, skrupulatna i godna polecenia. Trafnie postawiła diagnozę .Pani doktor bada w przyjaznej atmosferze. Czułam się komfortowo słuchając wyjaśnień. Bardzo polecam i z pewnością wrócę.
Godny polecenia | 5,0 |
Bardzo dokładna Pani doktor i ma dużą wiedzę. Dobrze wyjaśniła mi problem, który miałam i skierowała na dodatkowe badania. Pozytywnie nastawiona do pacjenta i uśmiechnięta. Bardzo polecam.
Godny polecenia | 5,0 |
Pani doktor bardzo dobrze tłumaczy. Wyjaśnia wszystko co dzieje się z dzieckiem. Przemiła i kompetentna. Pomogła mojemu synkowi wyjść na świat.
Godny polecenia | 5,0 |
Długo zastanawiałam się nad wyborem ginekologa, do którego pójdę. Mój wybór był bardzo dobry. Pani doktor wyjaśniła mi wszystkie wątpliwości jakie miałam. Moja pierwsza ciąża z wieloma obawami. Trafnie skierowała mnie na konieczne badania. Serdecznie dziękuję i polecam.
Godny polecenia | 5,0 |
Doktor Marć jest niesamowicie kompetentną i miłą lekarką. Dokładnie tłumaczy krok po kroku co dzieje się z dzieckiem. W zrozumiały sposób tłumaczy. Wyjaśnia wszystkie wątpliwości. Poświęca wystarczająco dużo czasu dla pacjentki. Serdecznie polecam.
Zaufanie do kompetencji | 1,0 |
Tłumaczenie choroby i leczenia | 2,0 |
Poświęcony czas | 3,0 |
Kompleksowość podejścia | 2,0 |
Uprzejmość | 3,0 |
Godny polecenia | 1,0 |
Lekarka nie słucha pacjentki, nie bada dokładnie płodu, odsyłając do innych lekarzy. Po prośbie o sprawdzenie czy z dzieckiem wszystko w porządku (występowanie niepokojących dolegliwości) kwituje, że dokładne badanie było na prenatalnych (nomen omen ponad miesiąc wstecz), a na kolejnej wizycie tekst, że również dokładnie nie zbada bo powinnam mieć za niedługo drugie prenatalne... Na plus, że zauważa nieprawidłowości w wynikach badań i kieruje dalej, ale nie tłumaczy co oznaczają podwyższone lub za niskie wyniki.
Godny polecenia | 5,0 |
Wspaniała młoda Pani Doktor. Bardzo miła, uprzejma, delikatna. Przede wszystkim cierpliwa i bardzo dokładna. Odpowiada na każde pytanie naprawdę wyczerpująco. Polecam serdecznie.
Godny polecenia | 5,0 |
Bardzo miła i kompetentna Pani Doktor. Polecam jak najbardziej. Zna się na tym co robi i umie słuchać A to podstawa, bo niektórzy lekarze mają określoną jakaś swoją normę czasową i byle jak najwięcej pacjentów przyjąć oczywiście odpłatnie. Także Także ja polecam.
Także ja polecam.
Usługa | Cena (zł) |