Pani doktor postawiła trafna diagnozę i zaleciła leczenie, które było skuteczne. Najlepsza dermatolog, u jakiej byłam.
Najlepsza dermatolog, u jakiej byłam.
Z porad i leczenia u Pani doktor korzystam kilkanaście lat- zarówno ja, jak i moja cała rodzina. Jesteśmy pełni uznania dla Pani Doktor. Jest wybitnym lekarzem , świetnym specjalistą, z ogromną wiedzą i doświadczeniem. Bardzo polecam
Trafna diagnoza ugruntowana wiedzą, doświadczeniem i wnikliwością powstrzymały moją chorobę. Pani Doktor to również doskonały empatycznym człowiek niosący pomoc i zrozumienie dla pacjenta. Polecam z pełnym zaufaniem.
W 100 procentach mogę polecić Panią Doktor. Posiada ona szeroką wiedzę oraz duże doświadczenie. Pełen profesjonalizm i ludzkie podejście do pacjenta. Słysząc diagnozę ma się poczucie jej rzetelności. Podsumowując - Lekarz godny zaufania.
Bardzo dobry lekarz posiadający bardzo dużą wiedzę. Zalecone metody leczenia przyniosły efekty, wizyta przyjemna i bezstresowa.
Bardzo dobry lekarz posiadający bardzo dużą wiedzę.
Zalecone metody leczenia przyniosły efekty, wizyta przyjemna i bezstresowa.
Doświadczony i zaangażowany lekarz. Krótkie oczekiwanie na wizytę. Całą rodziną korzystamy. Polecam serdecznie
Od ponad dwóch lat byłam leczona wszystkimi dostępnymi na rynku specyfikami. Dr Szlendak postawiła diagnozę bezbłędnie, skutek był odczuwalny praktycznie natychmiast, pomimo, że jestem nadal w trakcie dodatkowych badań. Lekarz z ogromną wiedzą i doświadczeniem. Szczerze polecam tego lekarza.
Świetny specjalista i wspaniały człowiek. Ogromna wiedza medyczna i pełen profesjonalizm. Poziom empatii wobec pacjenta niesamowity, wręcz niespotykany. To jest lekarz, który wsłuchuje się w to, co się mówi i na tej podstawie stawia diagnozę. Widać, że chce pomóc człowiekowi. Wszystkie instrukcje jak stosować leki i kosmetyki przekazane w sposób zrozumiały i co najważniejsze kuracja okazała się skuteczna. Fachowa i szybka pomoc lekarska.
Pani doctor bardzo sympatyczna w nagłym wypadku przyjmie nawet jak ma komplet pacjentów stosuje sprawdzone metody i nie zleca antybiotyków jak nie musi
Te rankingi nie są wiarygodne - każdy może napisać co chce (a złośliwych nie brakuje)... Wykładnikiem "jakości lekarza" jest ilość przyjętych pacjentów, bo do dobrego lekarza zawsze będzie kolejka.... i zawsze będzie polecany kolejnym klientom.... Taki lekarz może spać spokojnie, nie musi na państwowej posadzie żebrać i strajkować w oczekiwaniu na pacjentów... Nie jestem jeszcze pacjentką Pani doktor Szlendak, ale zamierzam być, bo właśnie mi ją poleciło wiele osób.... i powyżej w ocenie wyraziłam opinie tych osób. Anna Trojnara
Anna Trojnara