Lipno

lekarz Wacław Wyborski

Chirurg ogólny, Gastroenterolog

Dębowa 9
87-600 Lipno

Naprawdę nie pomyślałabym , że spotkam takiego lekarza w publicznym szpitalu.. Normalny , uprzejmy - o dziwo ma czas dla pacjenta któremu potrafi wytłumaczyć jak wygląda i działa jego jelito.... Pełne zaufanie dla jego kompetencji . Włocławek zaczął pielgrzymować do Lipna do dr Wyborskiego. Czapki z głów.....
Opinia dodana przez: Beata

lekarz Tadeusz Pietrykowski

Otolaryngolog

87-600 Lipno

Świetny specjalista, lekarz z powołania, ma niesamowity kontakt z pacjentem, posiada dużą wiedzę i umiejętności. Jeśli skomplikowana ekstrakcja zęba mądrości to tylko u Pana Doktora - szczerze polecam wszystkim, którzy mają ten problem i obawy. Lekarz - człowiek. Panie Doktorze dobrze, że Pan jest :) dziękuję!"
Opinia dodana przez: Kamila

lekarz Joanna Jerominko

Radiolog

NZOZ "Lekarze Rodzinni" w Lipnie
ulica Kościuszki 5
87-600 Lipno

Polecam panią doktor. Przemiła osoba i bardzo swobodna atmosfera podczas wizyty. Wizyta prywatna w rozsądnej cenie.
Opinia dodana przez: Izabela

lekarz Grzegorz Żybort

Lekarz rodzinny, Lekarz medycyny pracy

87-600 Lipno

Polecam Pana Doktora!!!!!!!!!!!!!!!! Bardzo miły i dokładny w przeprowadzaniu badania. Po wizycie u niego nabrałem wiarę w służbę zdrowia. Byłoby super, gdyby wszyscy lekarze tak byli oddani swojemu zawodowi.
Opinia dodana przez: Włodzimierz

lekarz Andrzej Dejewski

ul. Adama Mickiewicza 20
87-600 Lipno

Profesjonalne i skuteczne wyniki leczenia. Posiadam duże zaufanie do kompetencji jako lekarza, ponieważ nigdy się nie zawiodłem.
Opinia dodana przez: Andrzej

lekarz Beata Zaczeniuk-Zaremba

ul. Adama Mickiewicza 20
87-600 Lipno

Pani Dr to wyjątkowa osoba, pełna zaangażowania i pomocy. Po kilku minutach w gabinecie zaczyna przywracać wiarę w siebie... Zdecydowaniem jest lekarzem z powołania. Dziękuję za okazaną pomoc Pani Doktor :-)

lekarz Maciej Gajda

87-600 Lipno

Lekarz pełen empatii, cierpliwości, z umiejętnością wysłuchania wszystkiego, co może być istotne w postawieniu diagnozy. Rzeczowo i szczegółowo wyjaśnia problem. Prawdziwie miły i uprzejmy, zarówno na NFZ, jak i prywatnie. Godny polecenia fachowiec.
Opinia dodana przez: DN
Wspaniały lekarz :kompetentny, empatyczny, życzliwy i godny zaufania. Fantastyczne, indywidualne podejście do pacjenta i jego potrzeb. Mogę śmiało powiedzieć, że uratował jakość mojego zycia, wtedy gdy inni lekarze rozkładali ręce i nie chcieli podjąć żadnych działań. Dziś mija 10 lat od mojej operacji kręgosłupa i wszystko nadal działa perfekcyjnie. Prawdziwy specjalista w swojej dziedzinie i lekarz godny polecenia oraz fantastyczny człowiek. Cieszę się że spotkałam go na swojej drodze i …

lekarz Grażyna Rempuszewska

Internista, Pulmonolog

ul. Sierakowskiego 6A
87-600 Lipno

Życzliwa i kompetentna lekarka z dużym doświadczeniem. Dzięki pani Doktor pozbyłam się niepotrzebnych obaw, postawiła mnie do pionu.

lekarz Maciej Lada

ul. Księżycowa 18
87-600 Lipno

Polecam naprawdę z całego serca miły spokojny co najważniejsze delikatny wszystko wytłumaczy a nawet narysuje i powie co i jak lekarz z powołania
Opinia dodana przez: Żancia

lekarz Anna Szaciłło

87-600 Lipno

Miła, życzliwa, bardzo pomocna. Pani doktor ma profesjonalne podejście do pacjenta, wykazuje się ogromną wiedzą, cierpliwie odpowiada na wszystkie pytania. Z przyjemnością uczęszczam na wizyty :) bardzo polecam Panią doktor.
Opinia dodana przez: MDN

lekarz Bartosz Nadolski

87-600 Lipno

Lekarz wprowadza luźną atmosferę i to jest plus przy pierwszej wizycie, bo łatwiej opowiedzieć o problemie. Natomiast przy x- tej wizycie czy teleporadzie, jak 60% czasu schodzi na podśmiewajki, to jest już mniej fajne. Mógłby być dobry lekarz gdyby nie podejście , że on wie lepiej czy mogę się źle czuć po dany leku czy nie. Pod tym względem nie słucha pacjenta , a chyba o to chodzi żeby dobrać …
Opinia dodana przez: Magda

lekarz Zbigniew Pawlak

87-600 Lipno

Pan Doktor Pawlak uratował mi życie! 4 lekarzy postawiło mi złą diagnozę, a potem trafiłem do Pana Doktora. To prawdziwy anioł! Od początku czułem jego opiekę. Dziękuję Bogu

lekarz Adam Brzeski

87-600 Lipno

Mieni się biegłym sądowym, choć niema go na żadnej liście w okolicy .pogarda i nienawiść dla ludzi niewygodnych dla kolesi z PSL wprost się wylewa z jego grafomanskich opini. Złośliwy chory z nienawisci kłamca.
Opinia dodana przez: Elżbieta

Marek Stawski

Urolog

wimed
87-600 Lipno

Mój Tata leczył się u dr Stawkiego od września 2016 r na przerost prostaty, Pan doktor zawsze przestawiał sytuację jako bardzo poważną. Zanim doszło do operacji, Dr uznał, że niezbędna będzie punkcja, chociaż wynik PSA nie dawał obrazu rakowego (procent prawdopodobieństwa raka był niski). Już wtedy powzięliśmy wątpliwości co do potrzeby przedłużania leczenia prywatnego i szprycowania Taty kolejnymi lekami. W końcu udało się przeprowadzić operację, po której przez 4 miesiące …
Opinia dodana przez: Córka Pacjenta

lekarz Jerzy Szyjkowski

Specjalistyczny Gabinet Lekarski
3-go Maja 19A
87-600 Lipno

Po zarejestrowaniu w przychodni, poszłam od gabinet, grzecznie czekałam 3 minuty bo wydawało mi się że ktos jest w gabinecie, po czym pan doktor wychodzi spakowany ,mówię że jeszcze ja czekam, na co p dr mówi z cynizmem, że nie wie po co panie z rejestracji mnie przyslaly bo rzekomo on pracuje do 16.00, była 16.17 a w gabinecie powinien być do 18.00. Przysięga Hipokratesa tego pana chyba nie obowiązuje, …

lekarz Joanna Sadowska-Poreda

87-600 Lipno

Pani doktor w trakcie wizyty była nieuprzejma dla pacjenta nie podchodzi poważnie do pacjentów ,pacjent chory na chorobę nieuleczalną i to jeszcze dziecko został potraktowany okropnie zabrano mu możliwość dalszego leczenia przez co odbiera mu się prawo do życia a Pani doktor nie jest Bogiem i nie ona powinna o tym decydować

lekarz Andrzej Lewandowski

Specjalistyczny Gabinet Lekarski