PromedPol Centrum Medyczne
Wojska Polskiego 59
Łomża
Pani doktor jest świetnym specjalistą lecze sie u niej od 10 lat kazdy preparat ktory mi przepisywała działał natychmiastowo (moja skóra jest bardzo problematyczna i po wizytach u wielu specjalista poprawa nastapiła kiedy zacząlem chodzic do pani doktor)a ponadto miłym i sympatycznym człowiekiem
Drogie kobietki... zarówno te starsze jak i młodsze... jeśli chcecie cieszyć się zdrowiem - omijajcie gabinet "szanownej" pani doktor szerokim łukiem! Żałuję, że zwlekałam tak długo z dodaniem opinii... być może wiele z Was uniknęłoby przykrych doświadczeń związanych z tą "specjalistką". Ale do rzeczy. Trafiłam do głuszkowskiej z typowymi problemami jak każda kobieta. Dostałam całą paletę leków w tym hormony... co tam przecież my pacjentki jesteśmy królikami doświadczalnymi i a …
Wizyta w przychodni przy Szpitala Wojewódzkiego w Łomży u lek. Jagodzińskiego w dniu 17 luty 2023.Moja opinia jest negatywna . Typ niezaangażowanej ignorancji w stosunku do mnie . Na pytanie jak obniżyć zbyt wysoki testosteron ? Pan Jagodziński zaleca WYCIĘCIE JĄDER ...kastrację. Zdecydowanie nie polecam . Boguslaw.
szpital Wojewódzki Łomza
Łomza Piłsudskiego11
Łomża
Najgorszy lekarz na jakiego trafiłam! Nie trafiają do niego żadne argumenty, pierwszy raz spotkałam takiego lekarza, zero współczucia, zero zrozumienia, zero jakiejś empatii do kobiet rodzących i do personelu. Krzyczy, poniża pacjentki, stanowczo odradzam tego lekarza! Nie powinien wykonywać tak odpowiedzialnego stanowiska.
"Hipokrates" s.c. I. Szymborska, J. Szymborski
Szosa Zambrowska 20
Łomża
Ta pani to przykład osoby, która absolutnie nie powinna pełnić roli lekarza, a tym bardziej pracować na SOR. Jej traktowanie pacjentów jest skandaliczne – nie tylko, zachowuje się arogancko, ale wręcz obraża słownie. To, co mnie zszokowało, to całkowity brak empatii i jakiejkolwiek próby zrozumienia sytuacji pacjenta. Wydaje się, że traktuje nas jak przeszkody do pokonania, a nie jak ludzi, którzy potrzebują pomocy. Takie zachowanie nie powinno mieć miejsca w …
Jak dla mnie bardzo dobry lekarz . Miły i sympatyczny . Ma podejście do pacjenta u niego czuję się swobodnie . Nie tak jak u innych , którzy wytwarzają taką atmosferę , że boisz się odezwać. Jeszcze mi się nie zdarzyło przez długie lata żeby mi przepisał nie odpowiednie leki .
"Hipokrates" s.c. I. Szymborska, J. Szymborski
Szosa Zambrowska 20
Mazowiecka 3/61
Łomża
Specjalistyczne Centrum Medyczno-Rehabilitacyjne przy "Polskiej Grupie Farmaceutycznej" sp. z o.o.
al. marsz. Józefa Piłsudskiego 82
Gabinet endokrynologiczny