Będąc pacjentem odczuwa się profesjonalizm pani doktor a także duża kulturę osobistą . Dokładnie wytłumaczy rozpoznaną chorobę ,odpowie na pytania ,omówi dawkowanie i dalsze postępowanie. Po prostu wychodząc od pani doktor pacjent wie na co choruje , jak ma się leczyć i jakie są rokowania. To jest lekarz z powołania.
Pani doktor to miła i serdeczna osoba. Przyjęła mnie prywatnie z dzieckiem w nagłym przypadku chociaż miała jakąś uroczystość w domu.to lekarz z powołania.
Byłem u Pani Doktor na wizycie z NFZ, przyjęła mnie szybko gdyż byłem z nagłego przypadku zaprószenia oka. Okazało się że mam jęczmień, usunęła z niego ropę i poleciła odpowiednie leczenie. Na dodatkowe pytania Pani Doktor odpowiadała wyczerpująco i uprzejmie. Szczerze polecam.
Lekarz godny zaufania. Bardzo pomogła na moją przypadłość. Gorąco polecam ta panią.
Lekarz z powołania- miła uprzejma i kompetentna a najważniejsze, że ma wiedze i leczy.Ma dużo cierpliwości i słucha pacjenta co dzisiaj jest naprawde rzadkością .MartaM.
wszystko w jak najlepszym porządku, powiedziałem jaki jest problem i odrazu wiedziała co robić, później założyła mi opatrunek i powiedziała co mam robić żeby oko się zagoiło,
lekarz z powołania,bardzo milła osoba , rzetelnie podchodzi do pacjenta i do jego problemu z oczmi
przesympatyczna Pani doktor,100% konkrety,szczegółowe badanie,miła atmosfera.Bardzo polecam!!!
Zbigniew