Od dwóch lat moi synowie są pacjentami pana doktora Lipowicza. Zawsze trafna diagnoza i skuteczne leczenie, a to wcale nie jest takie oczywiste. Zdarzało nam się, u innych lekarzy, że po zastosowanym leczeniu stan dziecka się pogarszał i po trzech dniach wracaliśmy do gabinetu. Nie przepisuje bezmyślnie antybiotyków. Zawsze dokładnie bada dzieci i kompleksowo tłumaczy. Ma świetny kontakt z maluchami. Z czystym sumieniem polecam.
Bardzo polecam Pana Doktora. Świetne podejście do małego dziecka i rodzica, spokojnie i dokładnie tłumaczy co się dzieje, nie bagatelizuje problemów, uprzejmy i rzeczowy.
Bardzo polecam Pana Doktora. Bardzo kompetenta osoba. Stawia trafne diagnozy. Moje dwoje dzieci są u niego pacjentami i jesteśmy zadowoleni.
Polecam Lekarza Pana Łukasza Lipowicza, jest to dość młody lekarz ale bardzo kompetentny podchodzący do każdego "małego" pacjenta z dozą empatii. Ja na Panu Łukaszu nie rozczarowałem się ani razu, jest to lekarz który diagnozuje chorobę a nie bezmyślnie przepisuje antybiotyk.