Wizyta trwała max 5 min. Lekarz wyzywał przy mnie poprzednią pacjentkę że głucha i trzeba jej powtarzać. Tłumacze gdzie mnie boli i że na zdjęciu zdjęcia wyszedł guz to bez obejrzenia zdjęcia już stwierdził że na pewno nie mam. Zrobił USG ręki nie w tym miejscu gdzie boli. Wspomniałam że kilka lat temu również miałam torbiela w drugiej ręce to zapytał czy wyleczony a ja że miałam dalej być leczona na niego to nawet nie obejrzał ręki. Po USG wstał i wyszedł. Dopiero pani pielęgniarka mi powiedziała że mam zmianę …
Tłumacze gdzie mnie boli i że na zdjęciu zdjęcia wyszedł guz to bez obejrzenia zdjęcia już stwierdził że na pewno nie mam. Zrobił USG ręki nie w tym miejscu gdzie boli. Wspomniałam że kilka lat temu również miałam torbiela w drugiej ręce to zapytał czy wyleczony a ja że miałam dalej być leczona na niego to nawet nie obejrzał ręki. Po USG wstał i wyszedł. Dopiero pani pielęgniarka mi powiedziała że mam zmianę struktury ścięgna (ale podejrzenia guza w ogóle go nie interesowało) i że mam iść na fizjoterapie.
Bardzo nie polecam. Znieczulica
Lekarz mam wrażenie że przyjmuje za karę. Wizyta to farsa – lekarz wpada i wypada z gabinetu szybciej, niż zdążysz otworzyć usta. Na 45 pacjentów w 2 godziny nie ma mowy o rzetelnej diagnostyce czy rozmowie. Pacjent traktowany jak numer w kolejce, nie człowiek. Strata czasu i nerwów . Może prywatnie jest inaczej lecz na NFZ tragedia. (Przychodnia w Koninie)
Lekarz mam wrażenie że przyjmuje za karę.
Polecam!!! Wstawił mi endoproteze stawu skokowego i póki co jest rewelacyjnie.
Polecam!!!
Wstawił mi endoproteze stawu skokowego i póki co jest rewelacyjnie.