Bardzo empatyczny, cierpliwy lekarz. Słucha i rozmawia. Wizyty na NFZ …a pacjent czuje się zaopiekowany.
Bardzo polecam dr Piotrowskiego, nie znam drugiego takiego lekarza, słucha z uwagą co się do niego mówi, bardzo cierpliwy, empatyczny człowiek. Ma bardzo dobry kontakt z pacjentem co przekłada się na bardzo dobry efekt leczenia. Takich lekarzy nam trzeba . Gdyby na NFZ przyjmowali tylko tacy lekarze bylibyśmy pionierami nie tylko w Europie ale i we świecie.
Wspaniały człowiek i bardzo dobry lekarz.Pełen profesjonalizm i fantastyczne podejście do pacjenta.Bardzo dziękuję za zabieg,który przeszedł mój syn Oskar .Szczerze polecam tak dobrego chirurga.Jeszcze raz bardzo dziękuję.B.N.