Zawsze jestem zadowolona z wizyt, personel sprawia że czujesz się komfortowo od wejścia, Pan Łukasz jest bardzo profesjonalny i zna się na swoim fachu, wizyty u dentysty przestały być dla mnie takie straszne ;), naprawdę polecam.
Cala moja rodzina leczy zęby u dr. Stockiego. Ma dobry kontskt z oscjrntrm, zawsze wszystko wyjaśnia i opisuje co będziemy robić. Ned bardzo cierpliwy i delikatny. Z czystym sumieniem mogę polecić! Klienta panicznie bojąca się dentysty.
Oszukal mnie na materiałach same niedorobki, plomby poodpadaly i reklamacji nie przyjal uciekal i chowal się.odradzam
Pacjentom którzy chcieliby skorzystać z usług najniższej jakości nie polecam tego dentyste, implanty i inne sprawy to koszmar, oszukal mnie na maxa omijajcie szerokim lukiem tego cwaniaka
Bardzo uprzejmy ale do czasu,po zrobionej licowce i paru zebow powielanych porcelana okazało się wielkim koszmarem dla mnie, wszystko było wykanane z materiałów jak na NFZ czyli z najniższej polki mimo jego zapewniem ze będzie najwyższej jakości. Omijac tego ""fachowca;"" bo wprowadza w blad pacjentow.
Omijac tego ""fachowca;"" bo wprowadza w blad pacjentow.
Materialy ktore używa doktor sa z najniższej polki, i maja wytrzymalosc pol roku, potem tylko ""pod gorke"" bo jak kasa zainkasowana była to sprawę zamyka Wstyd! gdzie jego empatia i fachowość??
Nie polecam! mam zastrzeżenia po wykonaniu pracy przez doktora ,ciagle reklamacje, poprawki i do tego extra bol., który zniechecil mnie na tyle zaaplikowanych reklamacji!
Jestem pacjentka Doktora, dlatego z przyjemnoscia donoszę wszystkim nowym klientom ,ze Wasza decyzja o wyborze wlasnie tego profesjonaliste,z wielka empatia i do tego poczucie humoru, POLECAM z serca! Gabinet ,urządzenia,rtg itp. na najwyższym europiejskim poziomie! sterylność zadziwiajaca, no coz proszę tam raz ""obadac"" i już zostaniecie jak w moim przypadku.