Chciałabym serdecznie polecić Pana doktora. To prawdziwy profesjonalista z ogromną wiedzą i doświadczeniem. Od samego początku czułam się zaopiekowana i dokładnie wysłuchana. Doktor szczegółowo wyjaśnił mi przyczynę mojego problemu oraz zaproponował skuteczny plan leczenia, który przyniósł oczekiwane rezultaty. Co równie ważne, wykazał się dużą empatią i cierpliwością, odpowiadając na wszystkie moje pytania. Dzięki niemu stopniowo odzyskuje pełną sprawność. To ortopeda z powołania!
Lekarz podcinający skrzydła. Postawil błędną diagnozę bez zlecenia jakichkolwiek badan bazujac na przeszlosci pacjenta, na podstawie własnych odczuć i przekonan. Bardzo nieprofesjo alny czlowiek. Niemily, w biegu, widać ze mial "wazniejsze" przypadki do leczenia. Nie polecam przy jakichkolwiek urazach. Pan lekarz powinien jednak pozostać przy odleżynach w Votum.
Jest bardzo kompetentnym lekarze. Potrafi swoją wiedza i rozmowie rozwiać wszelkie wątpliwości pacjenta.