Naprawdę polecam! Dentysta cierpliwy, wykonuje pracę niezwykle delikatnie i profesjonalnie. Uprzejmy, wizyta bardzo przyjemna. Dziękuję za pomoc w uratowaniu mojego zeba z opresji! Kolejna wizyta u Pana Doktora - 10/10!
Super dentysta jestem bardzo zadowolony wizyta przebiega bardzo przyjemnie widać profesjonalizm i super podejście do pacjenta Zawsze będę wracał z całego serca polecam
Zawsze będę wracał z całego serca polecam
Rok leczenia zębów u tego dentysty - kontrole mówiące ze zęby są okej !!! Po wizycie u innego dentysty okazuje się ze do leczenia jest 21 zębów !!!!! W tym zęby które niby leczył !!!!! Nie polecam z całego serca !!!!
Profesjonalne podejście do pacjenta. Wizyta przebiega bez najmniejszego problemu. Nie odmawia pomocy w razie nagłego przypadku. Serdecznie polecam!
Bardzo dobry lekarz. Z czystym sumieniem mogę polecić. Cierpliwym, dokładny,spokojny. Dla tego lekarza liczy się pacjent .
Bardzo profesjonalnie, niska cena, dokładność, dużo poświęconego czasu, wszystko naprawdę ok, polecam
Super lekarz, godny zaufania! Pan Maciejewski profesjonalnie podchodzi do pacjenta z delikatnością.
Bardzo dobry lekarz. Zawsze kompetentny i bardzo uprzejmy. Charakteryzuje się dużą cierpliwością i delikatnością. Nawet mój mąż przekonał się do dr. Maciejewskiego i teraz bez obaw wchodzi do gabinetu dentystycznego. Lekarz godny zaufania.