Super lekarz i zna się na swoim fachu. Bardzo Mi pomógł z dojściem do zdrowia POLECAM Z CAŁEGO Serca
Wizyta u Pana doktora była bardzo udana, rzeprowadzona na wysokim poziomie merytorycznym, miła atmosfera . Wszystko doktor wytłumaczył, odpowiedział na wszystkie moje pytania i wątpliwości. Wskazał dalsza drogę leczenia . Polecam
Profesjonalista łączący gruntowną wiedzę medyczną z empatią, zaangażowaniem i umiejętnościami. Wszystkim polecam tego lekarza.
Wszystkim polecam tego lekarza.
Jestem pod ogromnym wrażeniem Kontaktowy, miły, uważny, zlecający dalsze badania Bardzo polecam xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Jestem pod ogromnym wrażeniem
Kontaktowy, miły, uważny, zlecający dalsze badania
Bardzo polecam
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Pan dr Przymęcki jest wspaniałym,miłym lekarzem.Na pierwszej mojej wizycie z ogromnym zaangażowaniem i profesjonizmem wykazał się jako prawdziwy z powołania lekarz.Wykonał badanie usg, zlecił MR oraz inne badania włącznie z rehabilitacją. Wykonał blokadę bolącego barku.Dziękuję Panie.doktorze!Polecam wszystkim potrzebującym pomocy i na pewno będzie udzielona z wielkim sercem! Wdzięczna pacjentka.
Pan dr
Pan Doktor zdiagnozował chorobę krążka międzykręgowego w kręgosłupie szyjnym i lędżwiowym. Co się potwierdziło w późniejszych badaniach. Przyszłam z ogromnym bólem, ledwo chodziłam. Natychmiast zlecił badania na cito, przepisał leki, zlecił też wizytę u neurochirurga. Pan doktor słucha uważnie pacjenta, dokładnie bada, jest bardzo rzeczowy, konkretny, kompetentny. Gorąco polecam!!!!
Pn doktor wykonywał mi badanie USG stawu ramiennego w SPZLOZ Warszawa Mokotów na ul Chocimskiej - komentarz - na kasę chorych - miło, profesjonalnie, konkretnie. Polecam.
Pan dr.Przymęcki jest bardzo miłym i świetnym lekarzem.Już na pierwszej wizycie bardzo dobrze zdiagnozował moją chorobę.Pokazał mi na komputerze moje *niedoskonałości* kręgosłupa i wyjaśnił przyczyny moich dolegliwości.Zalecił odpowiednią rehabilitację i czuję się dużo lepiej. Wiele moich koleżanek chodzi do Niego i również są bardzo zadowolone.
Pan Przymęcki robił mi USG kolana, było to najdłuższe badanie USG jakie miałem. wykonywane z bardzo dużo dokładnością. Jednocześnie nie chciał odpowiadać na pytania, w pewnym momencie stanowczo poprosił nawet żeby pytań nie zadawać. Można pomyśleć, że pacjent jest zbędnym dodatkiem do spokojnej pracy w LUX Med.