lekarz Maciej Tabisz

Dermatolog

2,3
2,3

Stanowczo odradzam! Doktor przyjmuje byleby przyjąć, nie dał mi dojść do słowa, umniejszał mojemu problemowi, nie dał konkretnej diagnozy tylko przepisał maść za 50 zł na oślep. Nigdy jeszcze nie czułam się tak zbyta przez lekarza, trafiłam do niego pierwszy i ostatni raz. Przyszłam z uciążliwym problemem trądziku a doktor próbował mi wmówić że trądzik jest mały i „prawie” nie mam wyprysków….. l

Ten pan rozpoznał u mnie kurzajki na stopach, a to były modzele. Przepisał lakier do smarowania przez 6 tygodni. Jak modzele na nowo powstały to wymrażał, a to boli później, że przez 2 tygodnie chodzić nie można. Zresztą to nie tylko on tak źle rozpoznał. Kurzajka ma czerwoną kropkę w środku. Modzele trze się tarką do stóp po kąpaniu,jak skóra jest miękka 2 razy w tygodniu, albo u kosmetyczki się frezuje. To się robi chyba z powodu zaniku mięśni (jak się mało chodzi).

Zresztą to nie tylko on tak źle rozpoznał.

Kurzajka ma czerwoną kropkę w środku.

Moja choroba była prosta do diagnozy dla p. doktora. Pan Tabisz bardzo przyzwoity człowiek , z dobrym empatycznym podejściem do pacjenta. Polecam 👍