Jeśli dentysta kojarzy Ci się z traumą, bólem i modlitwą do wszystkich świętych – to znaczy, że nie byłaś/-eś u u Pani Magdaleny. Ta kobieta to czarodziejka od zębów. Robi je tak piękne, że chce się uśmiechać do lustra bez powodu. Pełen profesjonalizm, ręka anioła, zero stresu, a do tego przemiła, cudowna i jeszcze piękna – combo nie do pobicia. U niej nawet fotel dentystyczny przestaje być miejscem grozy. Najlepsza dentystka ever, złoto, skarb i ratunek dla uzębienia i psychiki. Polecam!!!
U niej nawet fotel dentystyczny przestaje być miejscem grozy.
Ludzie! Pani Magdalena jest Michałem Aniołem stomatologii. Uratowała moje dwa zęby, gdzie inny stomatolog chciał je usunąć. W ekspresowym tempie stworzyła i dopasowała most. Wszystko szczegółowo wytłumaczyła. Co najważniejsze nic mnie nie bolało. A cena porównując do innych praktyk stomatologicznych była bardzo przystępna. Pani Magda wróciła uśmiech na moją twarz.
Wspaniała lekarka. Niezwykle delikatna i sympatyczna. Tak jak normalnie stresuję się przed wizytą, to tu po pierwszym spotkaniu poczułam spokój i zaufanie. Polecam!
Nie polecam usług tej Pani. Podczas wizyty Pani sobie kpila z tego, że mam obawy co do przednich zębów córki, czy na pewno z nimi wszystko dobrze. Później obejrzała resztę zębów, stwierdziła, że wszystko ok i nie wie o co mi chodzi. Wczoraj okazało się, że córka ma dwie dziury w dwóch zębach. Jedna jest już czarna, na pierwszy rzut oka jest bardzo widoczna, a Pani "specjalistka" nie dość, że mnie wyśmiała, to jeszcze tak niechlujnie podeszla do badania. Jak dla mie naganne zachowanie. Nikomu nie polecam. I jak tu zaufać lekarzowi
Serdecznie polecam panią doktor, nie dość ze otrzymałam potrzebne leczenie to pani doktor dokładnie wytłumaczyła mi co mi jest i jak mam postępować dalej, jestem bardzo zadowolona z wizyty i z pewnością znalazłam już swojego stomatologa do którego już będę chodzic zawsze
Bardzo polecam Panią Magdę ,każdemu kto bał się dentystów. Wszelkie moje obawy zostały rozwiane po wizycie w gabinecie. Profesjonalne podejście , szybkie i bezbolesne :)
Doskonały dentysta z ogromna wiedza i umiejętnościami. Osobiście jestem mega zadowolony, że trafiłem na profesjonalistę któremu mogę „powierzyć” swoją szczękę bez obaw.
W tym gabinecie stomatologicznym poczułem się jak wyjątkowa osoba. Pełen profesjonalizm. Gorąco polecam!
Jestem pod dużym wrażeniem profesjonalnego podejścia personelu medycznego tego gabinetu. Panuje w niej sympatyczna atmosfera. Profesjonalne podejście oraz ogromna wiedza fachowa lekarza sprawiła, że czułam się komfortowo. Profesjonalne narzędzia oraz dbałość o rzetelne wykonanie usługi wpłynęły na moje pozytywne odczucia. Polecam wszystkim a szczególnie tym którzy kiedykolwiek w przeszłości znajdując się na fotelu u lekarza dentysty doświadczyli przedmiotowego traktowania i uczucia, że tak naprawdę to nie ma dla ciebie czasu bo czeka kolejny pacjent. Sprawdźcie sami jaka jest różnica. WARTO - 100% profesjonalizm.
Gorąco polecam panią doktor, pełen profesjonalizm. Pani doktor wyleczyła mojego zęba, o którym inni lekarze mówili ze jest do usunięcia.