lekarz Magdalena Kucharska

Pani doktor jakich mało. Miła wyrozumiała pomocna kompetentna uprzejmą empatyczna i gotową do pomocy w każdy przypadku. Polecam serdecznie

Najlepszy lekarz jakiego znam. Wspaniała osoba. Nie wyobrażam sobie lepszego lekarza dla całej swojej rodziny. Pani doktor uratowała nas nie raz przed szpitalem kiedy dzieci miały zapalenie płuc. Szczerze nie wiem co mogę napisać aby odnieść się do swojego odczucia. Po prostu najlepszy lekarz.

Rzadko się trafia na takiego lekarza jak Pani Magda, oczywiście w pozytywnym sensie,

Lekarz kompetentny wyrozumiały z ludzkim podejściem. Zawsze zaangażowana w pomoc pacjentowi. Oprócz wiedzy ogromna empatia. Niewielu takich lekarzy w okolicy

Bardzo dobry lekarz - z pasją. Doskonale diagnozuje, leczy na poziomie specjalistów, indywidualne podejściem do pacjentów. Wykazuje dużo cierpliwości i empatii szczególnie dla trudnych pacjentów.