lekarz Małgorzata Dziwulska

2,8
2,6

Bardzo dobra Pani Lekarz. Nie wiem, jak można oceniać lekarza przez pryzmat rejestratorki, która nie odbiera telefonu. Fakt, są problemy z dodzwonieniem się ale Pani Doktor wiele razy wskazuje również na bezpośredni kontakt z Nią aby uniknąć tego typu rozczarowań. Pani Doktor bardzo pomocna, rzetelna i uprzejma. Polecam!

Lekarz świetny zawsze mi pomógł, nie wiem skąd te opinie inni piszą, Ja polecam jak najbardziej💪 fakt że dodzwonić się do przychodni graniczy z cudem to jedyny minus

2,0

Totalne olewanie pacjenta - nie polecam nikomu. Problem z dodzwonieniem, problem z rozmową, problem z wizytą.

Cudem jest dodzwonienie się do przychodni. Po dodzwonieniu do recepcji jest informacja żeby dzwonić o określonej godzinie i wtedy ,,połączymy z Panią Lekarz na teleporadę". Jeszcze większym cudem jest dodzwonienie się w o podanej przez osobę z recepcji godzinie. A już mistrzostwem świata jest dostanie się na konsultację osobistą.

Dla mnie porażka i nie poleca nikomu - szkoda czasu i nerwów. Omijać jak największym łukiem. Lekarz powinien mieć podejście pomocne dla pacjenta a nie spychologia. A dodzwonić się tam to jak wygrać w totka