lekarz Małgorzata Kocjan-Grabowska

Dermatolog

2,1
2,1
1,9

Bardzo rzeczowa i kompetentna Pani doktor. Poświęciła mojej osobie sporo czasu. Odpowiadała konkretnie na moje pytania. Polecam.

Z Panią doktor maiłam doczynienia pierwszy i ostatni raz w życiu. Wszystkie złe opinie potwierdzają się. Widać że Pani nie lubi swojej pracy i nie lubi leczyć ludzi. Nie polecam, strata czasu. Lepiej ten czas poświęcić na szukanie innego lekarza.

Byłam , pani doktor odpowiedziała na wszystkie moje wątpliwości po badaniu była diagnoza. Wizyta na konkretną godzinę na czas w przychodni. Pozdrawiam serdecznie i polecam Panią Doktor.

TRAGEDIA!!jeszcze nie spotkałam się z tak niemiłym lekarzem. Zero empatii, zero komunikacji, siedzi i przyjmuje za karę z wielką łaską. OMIJAĆ szerokim łukiem. Opryskliwa, straszna. Zupełnie nie nadaje się na lekarza.

Przestrzegam przed umawianiem się z tą panią bo doktorem nie moge nazwać. Nigdy nie zostałem tak potraktowany. Czekałem na wizytę prywatną miesiąc. W między czasie ze wglądu na moją przypadłość musiałem szybciej skorzystać z innego specjalisty. Wizyta wyglądała tak że zostałem potraktowany jak trędowaty nie daj Boże zbliżyć się do tej osoby siedzącej za biurkiem z dokumentacja bo czuć niechęć. Dialogu zero, kazała mi wrócić do lekarza u którego byłem wcześniej, nie zdjagnozowala choroby w ciszy wypisała receptę, nawet nie powiedział co to, tylko wręczyła i to wszystko. Wszystkich negatywnych odczuć nie będę wypisywał jakie tam czułem. Ale szczerze nie polecam.

Byłam ostatnio z moim synem na "Browarnej".Po co tacy ludzie są lekarzami. Od samych drzwi wytyczne gdzie mam usiąść i pytanie kierowane do mojego 14 letniego syna o obiawy-Żenada.Po diagnozie lekarka nakazywała aby mój syn nie usuwał włókniaków,bo przecież są takie Super.Jak zażądałam skierowania zaczęła dewagować ze mną że za pół roku syn będzie mógł decydować czy zostawić takie włókniaki czy usunąć.Nie polecam a nawet przestrzegam Was od takich lekarzy.Ta kobieta nie zasługuje na żadną gwiazdkę.

Byłam ostatnio z moim synem na "Browarnej".Po co tacy ludzie są lekarzami.

Nie polecam, pani doktor nie słucha. Nie ma empatycznego podejścia do pacjenta, a wręcz krzyczy na niego. Nie wzbudza zaufania.

Umowilem się na prywatną wizytę w przychodni na konkretną godzinę. Po czym okazuje się, że pani Doktor wyszła 5 minut przed moją godziną przyjęcia. Poczułem się totalnie zlekceważony, a czekałem na tą wizytę ponad miesiąc. Nie polecam - brak profesjonalizmu i podejście poniżej krytyki.

Więcej tam nie pójdę i zgadzam się z innymi negatywnymi opiniami. Pani bardzo nie miła . Wizyta trwała 3 min, ale po minucie chciało sie wyjść.

Doktor mam wrażenie, że nie przepada za młodszymi osobami. Przez drzwi słychać było, że z dojrzałymi kobietami rozmawiała w przyjemny sposób, jednak w moim przypadku już na wejściu było inaczej. Doktor wypowiadała się tonem pełnym wyższości, dając mi do zrozumienia, że nie wierzy w to, że szampon, który ona proponuje nie dawał żadnych efektów. Opryskliwa, w dodatku zamiast pomóc z problemem, który występuje u mnie od kilku lat (!) proponuje produkty drogeryjne (które i tak stosowane nie dawały efektów). Odradzam, strata czasu i nadwyrężanie nerwów.