Tą pani to coś strasznego, ja z 40 st gorączki od 2 dni , kaszel, ból gardła. Nawet sama wiem że to grypa a Pani dr nic .... Nawet syropu nie przepisała i uznała że do pracy też moge iść bo zwolnienia nie dała
Dziecko ( 5) z gorączka 39,7, krew z ucha, Pani "doktor" cięzka w kontakcie. Nie pomogła, Jedynie zalecenie nie wlewać wody. Odesłała do laryngologa o 22,30, gdzie Pani sama jest specjalistą w tej dziedzinie. Nie polecam, dla własnego dobra tym bardziej zdrowia dziecka !!! Dlaczego tacy lekarza pracują. Gorlicki szpital powinien się wstydzić czegoś takiego !
Dziecko ( 5) z gorączka 39,7, krew z ucha, Pani "doktor" cięzka w kontakcie.
Nie pomogła,
Jedynie zalecenie nie wlewać wody.
Nie polecam, dla własnego dobra tym bardziej zdrowia dziecka !!!
Dlaczego tacy lekarza pracują.
Gorlicki szpital powinien się wstydzić czegoś takiego !
Nie polecam. Ocena ,,0" to za dużo. Tragedia. Taki lekarz już nie powinien wykonywać zawodu bo tylko szkodzi zamiast pomagać!
Nie polecam. Ocena ,,0" to za dużo. Tragedia.
Taki lekarz już nie powinien wykonywać zawodu bo tylko szkodzi zamiast pomagać!
Niekompetentna, zaniki pamięci i brak znajomości leków! Rodzice małych dzieci nie powinni ryzykować zdrowia i życia ich pociech. To że ta Pani jest nieuprzejma, nie myje rąk i chodzi w brudnym dziurawym uniformie to nic w porównaniu z tym jakim jest lekarzem. Wiele osób o tym wie, a ta osoba niestety dalej pracuje.
Rozumiem, że w kraju brakuje lekarzy ale dlaczego Szpital zatrudnia lekarza, który nie leczy? Może czas najwyższy żeby telewizja i prasa zainteresowała się sposobem podejścia do pacjenta i nie udzielania pomocy przez tą Panią. Napewno jest więcej pacjentów, którzy są niezadowoleni, nie każdy napiszę opinie. Szkoda żeby taka osoba popsuła opinię o Szpitalu, gdzie są lekarze do których chętnie się wraca. Jeżeli ta Pani na wstępie odsyła do innego lekarza i mówi, że nie powinno się tutaj przyjeżdżać bo ma za dużo pacjentów, gdzie są 3 osoby do przyjecia na poczekalni??? Ja wyszłam w gorszym stanie niż przyszłam, lepiej omijać panią Doktor, wizyta nie ma żadnego sensu. Ja osobiście odradzam.
Jedna gwiazdka to nadal za dużo. Taki lekarz już dawno nie powinien wykonywać zawodu, albo być na emeryturze. Zbagatelizowane poważne objawy, brak pomocy. 3 dni gorączka 40 stopni, ostry ból gardła i teks że w końcu przejdzie a jak nie to zgłosić się do rodzinnego, nie dostałam żadnego leku. Od innego lekarza oczywiście wylądowałam na mocnym antybiotyku.
Najgorszy lekarz z jakim miałem do czynienia i to nie tylko moja opinia Porażka szpitala że trzyma taka pseudolekarke.Zero wiedzy nie uprzejma nie kompetentna Porażka!!Czas odejść na emeryturę
TRAGEDIA!!!! Jak dyrektor szpitala dopuszcza tak starego lekarza do pracy. Mało tego , do ciągnięcia pracy na opiece nocnej przez 2 doby!!!! Byłam u pani niby doktor , miałam temperaturę 39 która nie spadała mi od 4 dób , z strasznym bólem gardła. Pani doktor potrzebowała 3 lampki żeby zbadać mi gardło !!!!! Chore . Ona nadaje się na emeryturę. Ledwo co chodzi, ledwo co widzi. Powiedziała żebym ssała tabletki na gardło i coś na gorączkę. Na drugi dzień poszłam do innego lekarza i dostałam odrazu antybiotyk. TA PANI NIE …
TRAGEDIA!!!!
Powiedziała żebym ssała tabletki na gardło i coś na gorączkę.
Na drugi dzień poszłam do innego lekarza i dostałam odrazu antybiotyk.
TA PANI NIE POWINNA PRACOWAĆ JUŻ W TYM SZPITALU.
Omijać szerokim łukiem
Bardzo odradzam wizytę u tego lekarza, o ile tak można nazwać tą panią. Mama 55 lat od tygodnia z wysoką gorączką, bólami oraz osłabieniem udała się do tej "doktor" niestety usłyszała tylko pretensje że się nie wyspała przez nią, że po co przyszła, mama musiała prosić o osłuchanie i o wypisanie lekarstw. Bardzo nieprofesjonalne zachowanie, brak empatii i szacunku do człowieka. Nikt nie każe tej pani pracować. A tym bardziej w takim zawodzie. Odradzam, szkoda nerwów.
Byłam u pani "doktor" z 3-letnim dzieckiem. Synek cały czas miał gorączkę, nie chciał dac się zbadac, lekarka zaczęła mówić dość wysokim tonem cytuje : jesteś niegrzeczny! po co się tak drzesz! nie dostaniesz nagrody! A do mnie z tekstem że gdyby jej dziecko się tak darlo to przez tydzień by na tyłku nie usiadlo. Ręce mi opadły do samej ziemi..... Brakuje mi słów innych niż niecenzuralne żeby skomentowac takie zachowanie. Nie dość że nic nam nie pomogła to jeszcze z takimi pretensjami nas przyjęła że nic tylko z miejsca ja zwolnić. Nie polecam, a ocena 0 gdyby tylko byla możliwa to dla niej i tak za duza