Pani doktor badała moje dzieci w przychodni w Rytrze w ramach opieki nocnej. Była dość niemiła dla mnie i dla dzieci. W momencie jak dzieci są chore, jest przykro trafić na niemiłego lekarza. Badanie było przeprowadzone dokładnie, a wywiad był szczegółowy - to jest na plus.
Nie polecam!!!!! Niekulturalna, ordynarna, pozwala sobie na nieuprzejme komentarze nie mające związku z wizytą! Dzieci i rodziców traktuje z góry! Nigdy w życiu nie spotkałam się z tak nieodpowiednim zachowaniem lekarza!
Niestety ale nie mogę polecić pani doktor, kilka razy badała moje dzieci w ambulatorium w Rytrze. Jest nie przyjemna, nie ma podejścia do dzieci rodziców traktuje jak wrogów.Złoże skargę w NFZ. Za każdym razem musiałam skorzystać z wizyty u innego lekarza. NIE POLECAM!!