lekarz Małgorzata Steczkowska

2,8
2,2
2,5
2,3

Pani Doktor to Cudowny CZłowiek, wspaniały specjalista. Moje córki są pod opieką Pani Doktor od 13 lat. Przez wszystkie te lata Pani Doktor była dla nas jak Anioł. Każda wizyta odbywała się w cudownej atmosferze ,zaangażowanie 100%,diagnoza, porady zawsze trafne. Pani Doktor dziękuję za wszystko dobro ,które dostaliśmy od Pani.

Pani doktor niemiła, opryskliwa, bez szacunku potraktowała nas i małe kilkutygodniowe dziecko...skandal...szkoda,ze cierpi na tym ogólna opinia o lekarzach...omijajcie ją szerokim łukiem

Pani doktor neurolog robiła 30 minutowy wywiad przy dziecku w gabinecie placówki nieprzystosowanym dla dzieci. Ciężki fotel wywrócił się gdy Pani wstała mając za fotelem 4 letnie dziecko, które było w szoku i uderzyło główką o szafkę na szczęście obyło się bez obrażeń a z mężem byliśmy zszokowani całkowitym brakiem zainteresowania dzieckiem na rzecz pseudo wywiadu z rodzicem. Pani zerkając na EEG orzekła że 30 % ludzi ma zły zapis EEG i to o niczym nie świadczy, a po 30 minutach z dużą ironią stwierdziła że dziecko nami manipuluje. Pomijam …

dużą ironią stwierdziła że dziecko nami manipuluje. Pomijam fakt że była bardzo nieprzyjemna i opryskliwa bo to nie jest istotne aczkolwiek bolesne. Absolutnie nie polecamy wizyty u tej Pani. To było nieszczęście trafić do tej Pani. Córeczka jak się obudziła pytała "cy juz tam nie pójdziemy" i rozpłakała się.

4,0
2,0

Jeśli jest to lekarka, która bierze dyżury w ramach opieki nocnej i całodobowej m.in w Wieliczce ( rok 2014, grudzień), to nie polecam. Tak ostro i nieprzyjemnie zbadała dziecko, ze dziecko do tej pory ma traumę o patyczku wsadzanym do gardła! Pamiętam nazwisko - Steczkowska, imienia niestety nie, więc zastrzegam, że to może dotyczyć innej osoby o nazwisku Steczkowska.

4,0

Dr Steczkowska była lekarzem prowadzącym mojego syna w Klinice Neurologii w Prokocimiu. Wykazała sią dużą cierpliwością,zaangażowaniem i kompetencją. Zawsze miała dla mnie czas, odpowiadała na wszystkie pytania, i dawała nam duże wsparcie. Jestem jej bardzo wdzięczna!

Mieliśmy nieprzyjemnośc trafić na spotkanie z tą panią, efekt jest do dziś, nie chodzi o leczenie, ale o opinię, która nie była dla nas pomyślna...Pani doktor niemiła, opryskliwa, bez szacunku potraktowała nas...skandal...szkod,ze cierpi na tym ogólna opinia o lekarzach