dr n. med. Marcin Januszkiewicz

"Z całego serca polecam . Jest to specjalista o wyjątkowym profesjonalizmie i ogromnej wiedzy. Podchodzi do pacjenta z wielką empatią i szacunkiem, a plan leczenia wyjaśnia w zrozumiały sposób. Dzięki niemu poczułem się zaopiekowany i bezpieczny . W pełni zasługuje na najwyższą ocenę 5/5 gwiazdek. Panie Doktorze ...Dziękuję Serdecznie.

Panie Doktorze ...Dziękuję Serdecznie.

Minęło już wiele lat od operacji.Miałam szczęście ,że trafiłam na tak wspaniałego człowieka i znakomitego lekarza.Bardzo,bardzo dziękuję.

Cudowny człowiek ,znakomity lekarz , dokonuje bardzo trudnych i skomplikowanych operacji. Ratuje życie

Dziękuję losowi,że trafiłam na tak miłą i kompetentną osobę jaką jest Pan doktor. Mimo pierwszej w życiu operacji czułam się bezpiecznie i pod dobrą opieką. Człowiek godny zaufania, uprzejmy. Dziękuję za wszystko. Polecam w 100%.

Godny polecania i zaufania. Wspaniały wręcz wybitny specjalista a przy tym wszystkim wspaniały pełny empatii człowiek.

Panu dr M.Januszkiewiczowi mozna zaufac w 100% nie czesto spotyka sie medykow z taka fachowoscia i oddaniem.Dziekuje Panie Doktorze.

Najlepszy chirurg onkologiczny w miescie.Mimo mlodego wieku jest wysokiej klasy specjalista .bardzo oddany choremu .Lekarz z powolania.Panie doktorze DZIEKUJE.

Lekarz z powołania, Świetny specjalista, Wspaniały człowiek który potrafi rozmawiać z pacjentem, który jest zawsze przy pacjencie. BRAWO!!!

Panie doktorze dziękuję za wszystko co Pan robi, z całą odpowiedzialnością. Polecam wszystkim w 100%. Chciałabym podziękować za kompetentnie i dobrze przeprowadzony zabieg. Danuta z Hajnówki

Człowiek godny polecenia ,swoją pracę wykonuje solidnie wkładając całe serce.To chirurg z powołania .Polecam !!!!!!