lek. dent. Marcin Sielski

Chirurg szczękowo twarzowy

3,5

Pan Doktor Marcin Sielski wspaniały fachowiec w swojej dziedzinie. Polecam w 100 %. Najpierw wszystko dokładnie tłumaczy, omawia zdjęcia i po kolei opowiada krok po kroku co będzie robił. Usuwałam ósemkę zatrzymana dolną. Nic nie bolalo. Bardzo sympatyczny i miły człowiek. Polecam!!!!

Nie polecam tego dentysty nie miły opryskliwy do klienta brak delikatności przy leczeniu zęba. Ponadto droższy niż inni.

Godny polecenia Pan Doktor, szczegółowo i skrupulatnie tłumaczy genezę problemu i jego rozwiązania. Imponująca wiedza, doświadczenie, spokój. Czuję się to że jest się u właściwej osoby.

Jestem pacjentką Pana Doktora od kilku lat. Wykonywał u mnie resekcje, usuwał ósemki oraz zakładał implant. Wszystko odbywało się w bardzo profesjonalnej oraz przyjaznej atmosferze. Za każdym razem czułam, że Pan Doktor poświęca mi 100% uwagi. Za każdym razem NIC nie bolało. Pan Doktor cierpliwie wszystko tłumaczy a do tego ma niesamowite poczucie humoru, które zawsze sprawiało, że wcale się nie denerwowałam. Bardzo dziękuję Panie Doktorze! A.