lekarz Marcin Troszczyński

Dermatolog

1,3
1,3
1,1

Jedna z najgorszych wizyt w moim życiu. Wizyta lekarska trwała około pięciu minut a składała się z przepisania standardowo (dla tego "lekarza") Tetralysalu oraz zalecenia używania kosmetyków promowanych przez owego pana. Jeśli skóra została w ogóle obejrzana to przez maksimum 5 sekund.

"lekarz" w cudzysłowie, bo ten tytuł to był chyba znaleziony w Laysach. Przez około dwa lata "leczył" moją dziewczynę antybiotykiem dokładnie to Tetrarysal300 który przez dwa lata nie przynosił pożądanych efektów. Nie przyglądał się skórze za to pieniążki za 5minut wizyty to mu pachną. Omijać szerokim łukiem.

Nie polecam lekarza, umawia duzo osób na jeden dzień, a na koniec się i tak nie zjawia na wizytę. To już nie pierwszy przypadek, w którym po przemierzeniu pół godzinnej drogi mogę jedynie tylko pocałować klamkę drzwi 116. Serdecznie nie pozdrawiam

Lekarz amator. Wypisuje leki których nie można zakupić w aptece a do tego jak się okazuje nie są przeznaczone dla małego pacjenta. Kompletnie nie polecam. Niestety przekonałem się na własnej skórze.

Lekarz, ktory wszystko leczy emulsja i balsamem od firmy, ktora aktualnie "poleca". Podczas wizyty nawet nie przyglada sie skorze, nie przeprowadza wywiadu. Balsam na miesiac, a pozniej sie zobaczy... To moja, druga i ostatnia wizyta u tego Pana. Nie polecam.