lekarz Marcin Zbiegieni

1,5
1,6
1,7
1,5

Byłam u Pana Doktora i niestety wypisał mi błędną receptę, na szczęście a może nieszczęście moja mama też była i pierwsza zrealizowała swoją i okazało się, że okulary które kupiła są do wyrzucenia , ja poszłam do innej okulistki i całkiem inne wyniki wyszły, na szczęście nie kupiliśmy od razu mi okularów z tej błędnej recepty Pana Doktora i nie jesteśmy w plecy. Nie polecam i odradzam, nie wiem dlaczego Pan doktor leczy błędnie. Na szczęście był miły to tylko tyle.

Badanie zostało wykonane błędnie, duże pieniądze wydałam na okulary , zrobione zgodnie z wystawioną receptą przez Pana Doktora i nadają się tylko do śmietnika . Zastanawiam się dlaczego ten Pan pracuje w zawodzie, jeżeli do tego w ogóle się nie nadaje. Odradzam i radzę omijać, bo to tylko strata czasu i pieniędzy.

Byłam u tego lekarza i niestety błędne wyniki badań. Dzisiaj był mój mąż 72 letni. Wizytę w Odnowie chciał odmówić ale od rana nikt telefonu nie obebral. Po zabiegu w szpitalu Mąż dotarł go przychodni spóźniony a na dodatek nikt nie chciał go przepuścić. Nie pomogło że jest inwalidą. Kiedy wszedł okulista zbiegeni kazał mu wyjść i czekac na koniec kolejki. Kiedy Mąż mu tłumaczył że jest chory itd powiedział " to mnie nie obchodzi proszę wyjść. Jeśli jest tyle negatywnych opinii dlaczego przychodnie go zatrudniaja/? ON szkodzi na zdrowiu, obraża zero kultury.

Lekarz nerwowy wręcz arogancki,wizyta trwała minutę,dwa pytania po co przyszłam,w czym mogę pomóc.... odpowiedź acha to wszystko.Zostalam potraktowana przedmiotowo.Nie polecam.

Lekarz bardzo opryskliwy, arogancki, krzyczący na pacjenta i wyraźnie niepanujący nad emocjami. Badanie wraz całą wizytą trwało jedną minutę.

2,0

W niczym nie pomógł, nie wytłumaczył, nie zaproponował leczenia, ewidentnie chce się pozbyć pacjenta jak najszybciej.

Lekarz arogancki,niemiły.Błędna diagnoza ale czego się spodziewać po wizycie 2 minutowej.Nie polecam ,szkoda nerwów.

Lekarz spóźniony, arogancki i opryskliwy, wizyta trwała może 2 minuty. Dziecko zbadał szybko i pobieżnie, postawił błędną diagnozę, że jest OK-nie było. Inny lekarz stwierdził zez. Odradzam i jeszcze raz odradzam!!!

Wizyta ekspresowa, badanie pobieżne, diagnoza po weryfikacji w innym miejscu błędna. Z przykrością potwierdzam negatywne opinie.

Niestety, ale muszę potwierdzić większość opinii. Lekarz arogancki i niemiły. Ciężko mi określić kompetencje, bo nie mam porównania, czy wystawiona diagnoza jest dobra. Wizyta trwała 2 minuty, nie obeszło się bez pretensji "po co przyszliśmy". Nie polecam.