Nie polecam tego lekarza ! Szkoda czasu i pieniędzy , 3 razy zabrany na odział po czym za każdym razem wypisany bez zrobienia operacji i śmieszna wymówka ( wiadomo że chodzi o $$ ) . Jeśli ktoś nie chce stracić czasu ani pieniędzy to radzę znaleźć innego lekarza .
W 100% popieram poprzedniczę , byłem podobnie potraktowany przez doktora . Czasy prlu dawno minęły, a doktor zachowuje się jakby oddział trałmatologi w Pleszewie był jego prywatnym królestwem . Absolutnie nie polecam , dla doktora nie liczy się pacjent i jego dolegliwość tylko liczą się dobra materialne . Jeśli potrzebujesz pomocy na swoją dolegliwość zdrowotną weź moją opinię pod uwagę i od razu zacznij się leczyć u innego lekarza . Nie marnuj swojego czasu , kasy i nie przeciągaj swojego bólu .
W 100% popieram poprzedniczę , byłem podobnie potraktowany przez doktora .
Widzę, stare dobre opinie.. Niestety, obecnie tego nie można napisać o doktorze. 3-krotnie byłam zapewniania, że zabieg się odbędzie - proszę przyjechać, w momencie dotarcia na izbę przyjęć doktor Kintzi prosił do gabinetu i informował, że zabieg się nie odbędzie ( wiadomo jeśli nie wiadomo o co chodzi to chodzi o..) To przykre, że dla doktora na pierwszym miejscu nie jest zdrowie pacjenta. Jeśli byłaby możliwość w ocenach nie dałabym nawet tej 1 gwiazdki.
to lekarz z dużym doświadczeniem ,polecam go .
to lekarz z dużym doświadczeniem ,polecam go .
znakomity lekarz otropeda i znakomity chirurh
znakomity lekarz otropeda i znakomity chirurh
Bardzo dobry, kompetentny lekarz. Szczegółowo opisuje przebieg zabiegu, godny polecenia.
Bardzo spokojny, tłumaczący dokładnie sposób operacji, kompetentny i kontaktowy. operuje wspaniale. Po jego operacji problem minął bezpowrotnie. Gorąco polecam.
świetny lekarz,polecam! jestem po rekonstrukcji więzadła krzyżowego.
świetny lekarz,polecam! jestem po rekonstrukcji więzadła krzyżowego.
Naprawdę świetny lekarz. Przed wczoraj miałam operację stawu skokowego, w szpitalu nasłuchałam się wielu opinii pacjentek i wygląda na to, że pan Kintzi cieszy się naprawdę wielkim uznaniem. Bardzo spokojny i uprzejmy.
polecam prawdziwy fachowiec.po kilku wizytach miałem 3 lata spokoju z kolanem.
polecam prawdziwy fachowiec.po kilku wizytach miałem 3 lata spokoju z kolanem.