| Nikt nie ocenił jeszcze tego lekarza. |
| Bądź pierwszym pacjentem, który wystawi mu opinię! |
| Nikt nie ocenił jeszcze tego lekarza. |
| Bądź pierwszym pacjentem, który wystawi mu opinię! |
Po ukończeniu Pomorskiej Akademii Medycznej w Szczecinie w 2002 roku odbyłem staż podyplomowy w szpitalu Miejskim we Wrocławiu.
W 2010 roku …
W 2010 roku uzyskałem tytuł specjalisty w dziedzinie psychiatrii. W trakcie szkolenia specjalizacyjnego odbyłem 3-letni staż (Training Scheme in Psychiatry) w University Hospital Limerick (Irlandia), pod patronatem Royal College of Psychiatrists oraz staże w Szpitalu Wojewódzkim w Gorzowie Wlkp. i Klinice Psychiatrii w Poznaniu.
W czasie kilkunastoletniej praktyki zdobyłem doświadczenie zarówno w pracy ambulatoryjnej, jak i oddziałach psychiatrycznych, a także w Oddziale Psychiatrii Sądowej. Posiadam kilkuletnie doświadczenie jako biegły sądowy. Jestem absolwentem Wyższej Szkoły Bankowej we Wrocławiu z tytułem MBA.
Od 2011 roku prowadzę własną praktykę prywatną. Jestem członkiem Royal College of Psychiatrists (UK), European Psychiatric Association, Polskiego Towarzystwa Psychiatrii Sądowej, Wielkopolskiego Towarzystwa Terapii Systemowej oraz Polskiego Towarzystwa Badań nad Snem, a także Polskiego Towarzystwa Medycyny Stylu Życia.
Konsultacja psychiatryczna obejmuje postawienie diagnozy, zaplanowanie postępowania terapeutycznego oraz kontrolę przebiegu skuteczności prowadzonej terapii.
Celem leczenia jest nie tylko zlikwidowanie objawów choroby, ale przede wszystkim poprawa codziennego funkcjonowania pacjenta, edukacja pacjenta
i jego rodziny oraz prowadzenie profilaktyki w celu utrzymania remisji, czyli stanu bezobjawowego.
Pierwsza wizyta diagnostyczna jest z reguły dłuższa i trwa około godziny, natomiast kolejne przewidziane są na 30 minut, jednakże ramy czasowe są indywidualnie dostosowywane do potrzeb pacjenta.
W psychiatrii ważny jest dla mnie bezpośredni kontakt z pacjentem i budowanie relacji. Jednakże idąc z duchem czasu, wykorzystując nowe technologie, korzystne zapisy prawne w zakresie telemedycyny w psychiatrii oraz dostosowując się do nowej rzeczywistości w czasach pandemii utrzymuję dla Państwa możliwość skorzystania z videokonsultacji.
Adresatem e-psychiatrii jest pacjent w szczególnej sytuacji, uniemożliwiającej przybycie na wizytę kontrolną jak np.: pobyt za granicą, choroba somatyczna czy kwarantanna.
Konsultuję wyłącznie pacjentów pełnoletnich.
|---|---|
| Wizyta stacjonarna - Pierwsza wizyta (60 min) | 450 |
| Wizyta stacjonarna - Kolejne wizyty (20 min) | 250 |
| Wizyta stacjonarna - Kolejne wizyty (40 min) | 450 |
| Videoporada - Pierwsza wizyta (60 min) | 450 |
| Videoporada - Kolejne wizyty (20 min) | 250 |
| Videoporada - Kolejne wizyty (40 min) | 350 |
| Konsultacje psychiatryczne rodziców do celów adopcyjnych wraz z zaświadczeniami (60 min.) | 600 |
| Psychoedukacja pacjentów i ich rodzin (20 min.) | 250 |
| Konsultacje psychiatrycznie w sprawie zezwolenia na posiadanie broni z zaświadczeniem (40 min) | 600 |
| Konsultacje psychiatryczne w sprawie licencji detektywistycznej wraz z zaświadczeniem (40 min) | 600 |
| Wystawianie zaświadczenia lekarskiego | 250 |
| Wystawianie nowych kodów do recept | 100 |