Pan Doktor jest osobą bardzo kompetentną, wyspecjalizowaną w dziedzinie neurologii i chorobach rzadkich jak MG... Znajduje rozwiązania trudnych problemów zdrowotnych. Jest bardzo uprzejmy, dostępny w przychodni oraz w razie potrzeby pod osobistym telefonem. Nie zostawia nikogo bez pomocy.
Dr. Marek Śmiłowski to świetny specjalista. Jestem pod jego opieką medyczną od kilku lat . Choruję na miastenię i dzięki jego prowadzeniu mogę normalnie realizować codzienne sprawy życiowe. To lekarz który z pasją i zaangażowaniem traktuje swoją misję zawodową. Pacjent jest traktowany podmiotowo w swoje chorobie mając pełne zaufanie do jego profesjonalizmu. W pełni polecam Śląską Neurologię - Centrum Medyczne w Katowicach ( cały personel medyczny to fachowcy z bardzo dużym zaangażowaniem w obsłudze i opiece medycznej pacjenta.)