Doktor bardzo specyficzny w zachowaniu krzyczy i wyzywa rodzicow dziecka niepatrzac ze maluchy poprostu sie go boja cos nienormalnego.Jak mozna krzyczec na rodzicow przy dziecku .
Wyjątkowo chamski typ w dodatku zły lekarz. Poszłam do niego z przewlekłym katarem i kaszlem. Nawet mnie nie zbadał , powiedział , że to ze starości , mam 67 lat. Poprosiłam o skierowanie na prześwietlenie zatok , bo nigdy w życiu tego nie robiłam. Usłyszałam , że on mi nie mówi jak ja mam w garnku zupę mieszać , więc ja też mam mu nie mówić jak on ma leczyć . Dał mi coś do płukania zatok ale powiedział , że to i tak nie pomoże . Poszłam do innego …
Poszłam do innego laryngologa i okazało się , że mam bardzo chore zatoki , polipy i przewlekły stan zapalny zatok. Pani doktor pytała czemu tak długo zwlekałam z przyjściem do specjalisty .
Leczę się od 10-ciu miesięcy , maścią z antybiotykiem i sterydami. Jest poprawa mimo , że nie odmłodniałam.
Tacy lekarze powinni być oceniani przez Izbę Lekarską i eliminowani . bo szkodzą zamiast pomagać .
NIGDY nie spotkałam się z tak grubiańskim I antypatycznym podejsciem do małego pacjenta. Lekarz podnosi głosna dziecko, obraża I doprowadza (celowo??!!!) do płaczu. to była nasza pierwsza I ostatnia wizyta.
Kompletna strata czasu i pieniędzy (na leki, które zostały mi przypisane). Lekarz zachowuje się jak burak i krzyczy tak, że każdy na korytarzu słyszy co dolega i jakie zalecenia dostała badana osoba. W dodatku byłam świadkiem jak lekarz wypchnął panią za drzwi i zamknął je przed nosem, bo pytała czy ją przyjmie bez zapisu. Z mojej strony nie jestem w stanie dać temu "lekarzowi" więcej niż 1 i powinien jak najszybciej zmienić pracę na taką gdzie nie ma się kontaktu z ludźmi, a przede wszystkim nie decyduje się o ich zdrowiu. Na pewno więcej do niego nie wrócę i wszystkim polecam omijanie go szerokim łukiem - w Warszawie jest dużo dobrych specjalistów.
Dobry laryngolog, ale niezrównoważony i bardzo arogancki.Krzyczy na pacjentów i ich wyzywa.Ale dość skutecznie leczył mi dziecko.Tylko trzeba umieć znieść ten jego okrutny sposób bycia.