Pragnę podkreślić, że zostałem batdzo dóbrze zdiagnozowany (odmiennie do diagnozy z POZ gabinet prywatny) - I skutecznie wyleczony. Byłem badany na ślinianki z zachowaniem unikania bolesnosci i strachu. Jestem bardzo zadowolony z przebiegu wizyty, badania i organizacj.
Pragnę podziękować Pani Doktor Marii Balińskiej-Kwapulińskiej za niezwykle (wg mnie) dokładne badania lekarskie i komleksowe skoordynowanie innych badań. Choruję na schorzenie nowotworowe, które rozpoznała dopiero Pani Doktor. Wcześniej byłem leczony, ale bezskutecznie i dopiero po pilnym skierowaniu do Poradni Laryngologicznej w GCM w Katowicach-Ochojcu otrzymałem dobrze zoorganizowaną pomoc . Pani Doktor widząć moją niezaradność potraktowała mnie bardzo życzliwie i grzecznie i wytłumaczyła mi dokładnie ustalone zalecenia leczenia. Pragnę podkreślić moją wdzięczność.
Byłam na wizycie u Pani Doktor. Nie dosyć, że było 1,5-godzinne opóźnienie to Pani Doktor potraktowała mnie obcesowo i na odczep się. Po opisaniu moich objawów lekarka stwierdziła, że jestem przewrażliwiona i olała moje objawy. Podczas badania była niedelikatna i podnosiła na mnie głos. Sama od siebie nie poinformowała mnie o stanie mojego zdrowia, musiałam z niej to wyciągać, a i tak nie dowiedziałam się niczego konkretnego i dalszego planu działań. Na wizycie lekarka dała mi odczuć, że mi nie wierzy i zmyślam wszystkie swoje objawy. Z tego względu uważam, że lekarka jest nieempatyczna, nie słucha pacjenta i nie wierzy mu. Wizyta przebiegła w bardzo niemiłej atmosferze.