lekarz Maria Gałązka

2,8
2,9
2,5

Bardzo Dobry lekarz z gabinetu wyszyłam nie z nadzieją a pewnością ze będzie lepiej w pełni zaopiekowana Dziękuję

Dziękuję

Nie wiem skąd tyle opinii o pani doktor ;( ja chodzę do niej na NFZ od roku i jestem bardzo zadowolona zawsze pyta słucha doradzi jak trzeba zmieni leki na każdą prośbę jest miła i stara się pomóc. Dała mi skierowanie na psychoterapię wysłała na dodatkowe badania. Po opiniach niżej można by było stwierdzić że to jakiś lekarz postrach a tu wręcz odwrotnie bardzo miła i sumienną pani domtor

Bardzo zły lekarz. Zero edukacji zero pojęcia o własnej pracy. Zero empatii. Bierze kasę i tyle. Nikomu nie polecam.

Nikomu nie polecam.

Bardzo zły człowiek a zarazem zły człowiek.Doprowadzila mnie do płaczu po swoich wypowiedziach .Zaluje ze nie poszłam do właściciela przychodni na skargę

Na 10 minutowej wizycie dała mi rzekomo lekki lek antydepresant. Mialo to zwiazek z zr stanami lękowymi co ja określam poprostu nadmierną wrazliwoscia i empatia z.mojej strony. Lek okazal sie takim lrkiem z.grupy ktorych ciezko wyjsc bo ma takie ciezkie efekty pdstawienne. Ze zdrowej kobiety zrobilam sie chora. Absolutnie odradzam- wyrzadza wiecej krzywdy niz pomaga.

Miałem wątpliwą okazję być u Pani doktor na badaniu w ZUS. Ponieważ choruje między innymi neurologicznie, wskazane jest między innymi opieka psychiatryczna-po opinii jaką otrzymałem osobiście Pani doktor nie polecam, a nawet proponuje ją omijać szerokim łukiem. Ja w swojej sprawie w najgorszej sytuacji wystosuje list otwarty do Premiera, a będzie takie zamieszanie jak niedawne z Paniami z Urzędu Skarbowego. Wyrazy szacunku i szczęśliwego Nowego Roku ?

Wyrazy szacunku i szczęśliwego Nowego Roku ?

Witam. Maria Gałązka, lekarz medycyny, orzecznik ZUS? Ta kobieta nie ma nawet pojęcia z czym ci biedni ludzie do niej przychodzą. Moja mama starała się o dodatek do renty, renty stałej po mężu najniższej jaka jest i z tej renty połowa idzie na leki. Pani orzecznik nawet nie zadała sobie trudu żeby że zrozumieniem przeczytać o co był wniosek i odrzuciła go twierdząc że mama jest zdolna do samodzielnej egzystencji. Co to ma do rzeczy? Nie chodziło o dodatek opiekuńczy! Brak słów, to nie jest odosobniony przypadek, ludzie wychodzą od niej z płaczem, zero zrozumienia dla ludzkiej krzywdy. Ta pani pomyliła się z powołaniem, a zus-owi najwyraźniej odpowiada taki orzecznik, wiadomo dlaczego

Okropna zła jako blekarz i jajo człowiek....kobieta nie ma pojęcia o leczeniu...w ZUS jako orzecznik jest postrachem tych biednych schorowanych ludzi...jak najdalej od niej.