Nie polecam Pani doktor przynajmniej kobietom w ciąży.
Nie polecam Pani doktor przynajmniej kobietom w ciąży.
Traktuje pacjentów przedmiotowo, jest apodyktyczna.
Traktuje pacjentów przedmiotowo, jest apodyktyczna.
Powyższe negatywne opinie jakoś mnie zadziwiają gdyż byłam u Pni dr kilka dni temu po raz pierwszy była bardzo miła i uprzejma, oprócz tego chcę starac się o dziecko i już teraz rozmawiała ze mna o badaniach i przeprowadziła bardzo dokładny wywiad!! Polecam jak najbardziej początkującym kobietkom ;)
Pani doktor jest bardzo kompetentnym specjalistą z długoletnim doświadczeniem. Zawsze uprzejma i w sposób fachowy wyjaśnia przebieg dalszego leczenia, bez wątpienia jest godnym polecenia specjalistą.
Nie polecam tej lekarki kobietom w ciąży. Po pierwsze całą ciążę 2 razy w miesiącu pani doktor płaciłam za wizyty 100zł - nie wydawała mi reszty, mniejsza o to nie upominałam się sądząc, że może będzie w związku z tym miała do mnie lepsze podejście. Przez całą ciązę jeden raz miałam usg - oczywiście chodziłam na włąsną rękę - termin pani doktor wyznaczyła na 25.10 - na wizycie byłam ok 15.09 i miałam dopiero przyjść na kontrole 05.10 - nie miałam skierowania do spzitala itp. Ze względu na ciekawość na włąsną rękę zrobiłąm usg zaraz po wizycie 15.09 - okazało się że dziecko ma położenie pośladkowe a w przypadku kobiet rodzących po raz pierwszy niezbędna jest cesarka - pani Potępa cały czas upierała się przy naturalnym porodzie - wynik był taki że lekarz robiący mi usg kazał na drugi dzień przyjść na poród na cesarkę. Dzwoniłam w tym dniu do pani doktor i nie odbierała, gabinet był zamknięty, tel komórkowy który dostałam nie odbierała przez weekend i nawet nie oddzwoniła, a gdybym w tym czasie rodziła - co za lekarka- po co daje tel komórkowy i umawia się na prywatny poród skoro nie jest w stanie odebrać tel!!! Znalazłam inną lekarkę - wspaniała pani doktor z Piekar śląskich i urodziłam 30.09 przez cięcie cesarskie, ech szkoda pisać co by było gdybym nie zrobiła usg - pewnie na stole operacyjnym pani doktor by sie obudziła, a na cesarke mogłoby być za póżno i dziecko nie wiem jak by się urodziło z tej pozycji. NIE POLECAM!
Przez tą Panią "doktor" członek mojej bliskiej rodziny omal nie stracił nerki. Po operacji przeprowadzonej przez Tą Panią zaszyto moczowód i wypuszczono pacjenta w stanie silnego zastoju nerkowego do domu (!!!). Nerkę uratowali specjaliści z innego szpitala namawiając do oddania sprawy do sądu, ponieważ zgromadzono spora dokumentację medyczna w tej sprawie i to też nie był pierwszy taki przypadek. Ponad pół roku noszenia nefrostomii i cały czas niepewności o los nerki przyprawiły ją prawie o utratę życia - dla tej Pani pacjent się nie liczy...
ja do anonim ciekawe co zrobisz jak twoje dzieci się rozwiodą. Skończ medycynę i coś osiągnij a nie tylko rozkładaj nogi przed twoim starym. A może nie tylko. Facet
Pani Doktor jest świetnym specjalistą.Miałam problemy podczas ciąży ale pod opieką Pani Doktor wszystko poszło jak po maśle!Prowadziła mi całą ciążę,nie musiałam się o nic martwić.4razy leżałam w szpitalu(tylko pod obserwacją),Pani doktor zajęła się mną profesjonalnie.Czytam te opinie i nie dowierzam-sama kilkanaście razy polecałam Panią Doktor koleżanką i żadna nie narzekała.Na wszystkie moje pytania uzyskałam satysfakcjonujące odpowiedzi. Jeżeli ktoś oczekuje od lekarza profesjonalizmu,opieki to u tej lekarki to otrzyma. Niestety są pacjenci,którzy oczekują czego innego np."włażenia w tyłek" z tego tytułu że udali się prywatnie do lekarza. Pani Doktor jest rzeczowa,krótko i konkretnie odpowiada na pytania.Z całym szacunkiem ,każdy pacjent może mieć swoje zdanie ale trzeba się z tym wszystkim liczyć i zanim się coś napisze -przemyśleć.
Jestem bardzo rozczarowana, osobę tę polecało mi kilka znajomych. Zupełnie nie słucha pacjenta. Sam gabinet to porażka i koszmar z jakiegoś horroru, ale to chyba norma u większości gabinetów na Śląsku. Nie zaleca ŻADNYCH badań przed planowaną ciążą.
Niegrzeczna, w lekcewazacy sposob podchodzi do pacjeta, wydaje jej sie, ze jest najwazniejsza. Lezalam na oddz. ginekologicznym 3 razy (ciaza). Zawsze sluzbowa, z ironia zwraca sie do pacjenta, odnioslam wrazenie, jakby to byl jej szpital. Mialam pecha leczylam sie u innego lekarza niz u niej i pani Potepa nie mogla tego zcierpiec. Na kazdej wizycie mi to wypomniala. Kolezanki z pokoju mowily ze pewnie dlatego ma kompleksy, gdyz ma jedna corke okolo 40 lat- rozwodke , bez dzietna.