Ciepła , miła kompetentna Pani doktor. Dokładnie wykonuje badanie , słucha uważnie, tłumaczy dokładnie i wizyta przebiega bez pośpiechu.zawsze trafia z diagnoza a leczenie u nas zawsze było w punkt. Z czystym sumieniem mogę poleciec Panią Doktor bo mało jest teraz tak dokładnych i kompetentnych lekarzy .
Najlepszy lekarz w Gorzowie. Lekarz godny polecenia, pełen profesjonalizm. Kontakt o każdej porze dnia. Naprawdę Gorąco Polecam.
Pani doktor Maria Styka , przywraca wiarę w dobrych lekarzy. Trafnie diagnozuje, doskonale leczy. Jest przy tym bardzo miłą i ciepła osobą. Mamy do Niej pełne zaufanie odnośnie leczenia naszej córki. Z czystym sumieniem polecam wszystkim rodzicom
Z czystym sumieniem polecam! Pani doktor poświęca bardzo dużo czasu na przebadanie dziecko, dokładnie i wyczerpująco wszystko tłumaczy. Jestem zadowolona z podejścia pani doktor.
Pełen profesjonalizm. Moje córki były prowadzone przez do 18 roku życia , zawsze trafna diagnoza , zaangażowanie i zainteresowanie.Gorąco polecam to lekarz z zamiłowania.
Z czystym sumieniem polecam! Zawsze trafna diagnoza, fantastyczne podejście i do pacjenta i do rodziców, dokładnie tłumaczy, wyjaśnia, podpowiada, przepisuje niedrogie leki. W Gorzowie nie ma lepszego lekarza pediatry!
Bardzo dobry lekarz, wystawia trafne diagnozy szybko i skutecznie leczy. Kontakt o każdej porze dnia i nocy, jeszcze nigdy nie odmówiła mi pomocy, przyjmuje nawet w wolne dni, po wcześniejszym kontakcie. Naprawdę Gorąco Polecam
Lekarz godny polecenia.Ktoś komu naprawdę można oddać pod opiekę swoje dziecko.
Lekarz godny polecenia.Ktoś komu naprawdę można oddać pod opiekę swoje dziecko.
gorąco polecam,60 pln za wizytę domową i badanie dwojga dzieciczków, trafiona diagnoza, niedrogie i skuteczne leki, kontakt telefoniczny w każdym momencie dnia,POLECAM
Z czystym sumieniem mogę polecić Panią doktor wszystkim rodzicom swoich pociech. Nam bardzo pomogła, najpierw przy odwodnieniu naszego synka, a później przy zapaleniu płuc. Jest gotowa przyjąć dziecko w każdy dzień (nawet w niedziele, czy święta). Przeprowadza z rodzicami dokładny wywiad choroby dziecka i sama udziela wyczerpujących odpowiedzi. Polecam