Byłem u p. doktor kilka razy. Zawsze, niezależnie od celu wizyty, zmierzyła mi ciśnienie i osłuchała. Jest przygotowana do wizyty, tzn. sprawdza w jakim celu byłem wcześniej, pyta czy zgłosiłem się do specjalisty. Nie bagatelizuje moich skarg na dolegliwości - dopytuje, wystawia skierowania do specjalistów i na badania. Jest sympatyczna, nie traktuje pacjenta "z góry".
PANI DOKTOR JEST BARDZO DOBRYM LEKARZEM CO PRAWDA BYŁAM DWA RAZY DOPIERO,ALE ZROBIŁA NA MNIE BARDZO POZYTYWNE WRAŻENIE JEST BARDZO UPRZEJMA O WSZYSTKO ZAPYTA I DOKŁADNIE ZBADA, I JAK TRZEBA TO DA SKIEROWANIE DO SPECJALISTY I PRZEPISZE POTRZEBNE LEKARSTWO. LEKARZ KOMPETENTNY I GODNY POLECENIA.
Moja wnusia z chęcią przychodzi do Pani Doktor. Zawsze jest dokładnie zbadana, a nigdy się nie boi, bo dr jest sympatyczna. Pani doktor unika stosowania antybiotyków, kiedy tylko to jest możliwe. Jak trzeba, to zleca badania. Dziecko z gorączką zawsze jest przyjęte, nawet kiedy nie ma numerków.
Zdecydowanie nie polecam. Lekarz, który na wszystko przepisuje antubiotyk. Kontak maiłam z tą panią już trzykrotny i uważam, że zupełnie nie nadaj się do tego zawodu, a w szczególności do opiekowania się małymi pacjentami. Dwa razy otrzymłam anybiotyk, raz wystarczyło zrobić posiew a nie sugerować się badaniami, które okazały się niemiarodajne, a drugi raz bardzo silny antybioty na przeziębienie u pięciolatka, a jak powiedziałam, że nie wiem czy dziecko jest uczulone ta ten lek to stwierdziła "No to spróbujemy". To próbuj droga pani, ale na własnych dzieciach. Już nie mówiąc o tym, że nawet nie wspomniała nic o leku osłonowym przy podawaniu antybiotyku. Na szczęście jestem rodzicem myślącym, skonsultowałam się z innym lekarzem i antybiotyku nawet nie wykupiłam. Jest oziębła, zero kontaktu z małym pacjentem (największy kontakt z blatem biurka i z bloczkiem recept). A kompetencje...pozostawiają wiele do życzenia!
Jestem dopiero po 1 wizycie, ale Pani zrobiła na mnie dobre wrażenie. Miła, kompetentna. Dodatkowo zleciła mi serię różnych badań, zmierzyła ciśnienie (czy to się w ogóle zdarza u innych lekarzy?), wysłuchała objawów i zadawała pytania. Zobaczymy jak będzie dalej, ale na razie jestem zadowolona.
Pani doktor miła, sympatyczna i bardzo kompetentna, ma świetne podejście do pacjenta, bada na każdej wizycie, nie ogranicza się do czytania wyników badań i pisania recept. Odpowiada na wszystkie pytania. Jest lekarzem rodzinnym, więc opiekuje się też moim dzieckiem, ma fantastyczne podejście do dzieci. Z czystym sumieniem polecam każdemu kto ma dość bezdusznych lekarzy.
Pani Lekarz :-) zamiast zająć się problemem z którym do niej przyszłam, posądziła mnie o fałszerstwo dokumentów (RMUA). Może i lekarstwo pomogło ale ile się przy tym nasłuchałam. Zdecydowanie nie polecam.
Może i lekarstwo pomogło ale ile się przy tym nasłuchałam.
Zdecydowanie nie polecam.