Fatalny lekarz. Wulgarny, z prestensjami do wszystkich. Wyrzucał mi, że byłem wcześniej u ortopedy prywatnie - skoro stać mnie na prywatne leczenie to po co chodzę na NFZ? Podważał kompetencje innych lekarzy. Mówił, że Państwo wszystkich okrada. Z całej wizyty dowiedziałem się, że moim kolanem jest ok, a cała reszta wizyty to były niezwiązane z tematem bzdury i zarzuty. Tacy ludzie nie powinni być lekarzami. Żałosne...
Nie chcę się rozpisywać i marnować czasu na tego p."doktora". Szkoda tylko mojego już zmarnowanego czasu. Podczas wizyty: przekleństwa, mało konkretów, dużo niezrozumiałych potoków słów krytykujących wszystko.i wszystkich zajmujących się moim przypadkiem wcześniej. Moim zdaniem fatalny przypadek, czlowiek zupelnie nie nadający się do pracy w tym zawodzie. Nikomu nie życzę takiej wizyty.
Nie polecam pana doktora. Wizyta trwała bardzo krótko. Lekarz podszedł lekceważąco na objawy przeze mnie przedstawione. Dodatkowo zwrócono mi uwagę na brak zdjęcia miejsca urazu, mimo że skierował mnie bezpośrednio rodzinny, więc chyba specjalista powinien dalej pokierować. Na końcu poinformowano mnie że według opinii to nic mi nie jest (więc skąd ten wleczący się ból od miesięcy). Lepiej zapłacić i iść do specjalisty który pomoże
Lepiej zapłacić i iść do specjalisty który pomoże
Podczas wizyty lekarz nie wysłuchał moich objawów do końca, nie przeprowadził nawet podstawowego badania barku (nie dotknął miejsca bólu), a sugestie lekarza rodzinnego i radiologa, by wykonać USG, skwitował komentarzem, że są „szaleni”. Dodatkowo wyśmiewał się, że „co tu robi taka młoda osoba” i „co będzie, jak będę miała 80 lat”. Kazał mi wykonać tylko dwa ćwiczenia, a mimo że wyraźnie powiedziałam, że jedno z nich sprawia mi silny ból, że bark jest obniżony i że ból nawraca nawet po pełnym leczeniu farmakologicznym — zostałam zlekceważona. Co prawda wystawił skierowanie na fizjoterapię, ale zupełnie zignorował wcześniejsze sugestie lekarzy o możliwym uszkodzeniu stożka rotatorów i konieczności wykonania USG. Czułam się potraktowana z góry, bez empatii i profesjonalizmu. Zdecydowanie nie polecam.
Zgodnie z wcześniejszymi opiniami – niestety, potwierdzam. Lekarz zachował się wyjątkowo arogancko, twierdząc, że w młodym wieku nie powinno się chodzić do ortopedy. Wizyta trwała zaledwie 5 minut, podczas których mimo zgłaszanego przeze mnie bólu, stwierdził, że „nic mi nie jest”, a następnie z pretensjami zapytał, co robię u niego w gabinecie bez zdjęcia kolana – mimo że zostałam skierowana bezpośrednio przez lekarza rodzinnego, więc nie była to moja decyzja. Zdecydowanie odradzam – lepiej zapłacić i udać się do innego, kompetentnego specjalisty.
Przeczytawszy negatywne opinie, stwierdzam, że pod czas mojej wizyty u tego "lekarza" była kumulacja wszystkich jego "wybryków". Lekarz arogancki, nie uprzejmy. Rzucał tekstami typu: "przecież Panią nie Oli, jak Pani się uśmiecha", "Pani zapyta inne matki, ich też bolą kolana", "to niech Pani nie kuci jak Panią boli", "gdzie boli, ja nie widzę, żeby bolało"... Okropny facet, "specjalista", człowiek. Z takim podejściem do ludzi on powinien pracować chyba że na bezludnej wyspie.
Byłam dzisiaj u tego lekarza i nigdy jeszcze nie spotkałam się z takim podejściem do pacjenta. Lekarz nawet nie zbadał, podważał kompetencje innego lekarza, który skierował do ortopedy żeby poszerzyć diagnostykę. Lekarz stwierdził, że on nie skieruje na żadne badania i mam sobie je sama zrobić. Po czym rzucił tekstem, że w moim wieku to jest czas na życie, a nie na chorowanie. Straciłam dwa miesiące w oczekiwaniu na wizytę.
doktor mało uprzejmy, wizyta przebiegała na wy smiewaniu wręcz moich dolegliwości, nie pozwalał dojśc do słowa
Chciałabym podzielić się moim negatywnym doświadczeniem z lekarzem który wykazał się brakiem profesjonalizmu i empatii w stosunku do pacjenta. Byłam dwukrotnie u tego lekarza z powodu poważnych problemów z ręką. Mimo wyraźnych objawów choroby, lekarz za każdym razem odsyłał mnie z kwitkiem, odmawiając wystawienia skierowania na dalsze badania. Zamiast tego, stosował "spychologię" i odsyłał mnie do innych lekarzy. Po dłuższym czasie okazało się, że muszę natychmiast poddać się operacji, co potwierdziło powagę mojego stanu zdrowia. Lekarz był nie tylko niechętny do pomocy, ale także nieuprzejmy i arogancki, co znacznie pogorszyło …
Po dłuższym czasie okazało się, że muszę natychmiast poddać się operacji, co potwierdziło powagę mojego stanu zdrowia. Lekarz był nie tylko niechętny do pomocy, ale także nieuprzejmy i arogancki, co znacznie pogorszyło moje samopoczucie w trudnym dla mnie czasie. Wyraźnie miał postawę, jakby na coś czekał, zamiast odpowiednio zareagować na moje dolegliwości.
Zdecydowanie nie polecam tego lekarza innym pacjentom, ponieważ jego podejście może prowadzić do opóźnienia w diagnozowaniu i leczeniu poważnych schorzeń.
Świetny i doświadczony lekarz. Poświęcił dziś mojej babci dużo czasu, jednocześnie udało się namówić ją, by zrezygnowała z wózka na rzecz kul. Próbowaliśmy namówić ją na nie od tygodnia, a wystarczyła jednak wizyta u Pana doktora :) Dodatkowo szczegółowo wytłumaczył babci dalsze kroki w leczeniu. Babcia wyszła bardzo zadowolona z wizyty :) Dziękujemy!