Pan doktor jest lekarzem którego darzę ogromnym zaufaniem.Jest otwarty dla pacjenta ,zawsze dokładnie wypyta o o problem zdrowotny,zawsze bada i wtedy dopiero podejmuje decyzję o leczeniu albo skierowaniu do specjalisty.Pacjentem pana doktora jestem od kiedy zaczął pracę w przychodni.Dużo by pisać,napewno same pozytywne rzeczy ,ale nie o to chodzi,jest to lekarz z sercem i podejściem do pacjenta.
Jest bardzo konkretny. Oceniam pozytywnie. Dobry lekarz.Idę swobodnie do Pana doktora bez żadnego lęku że będzie nie uprzejmy, cz nie grzeczny. Swobodnie prowadzi rozmowę z pacjentem.
Uważam ,że jest godny polecenia. Zawsze przyjmie z uprzejmością, doradzi. Rzeczowy i konkretny lekarz. Nie truje lekami na siłę jak jest poważny problem kieruje do specjalisty.
Polecam w 100%. Pomógł mi bardzo , chociaż nie miałam już nadziei. Podejście do pacjenta uprzejme , życzliwe , dużo tłumaczy , zawsze bada nie tak jak inni lekarze. Przyjmuje nie patrząc na zegarek, jestem bardzo zadowolona.
Może nie ma zbyt dużo czasu dla pacjenta bo ciągle pełno do niego ludzi w kolejce ale dzięki jego diagnozie uporałem się z problemem definitywnie i jestem zadowolony.
Nie uprzejmy lekarz, nie powie nic o chorobie, opryskliwy, chamski ! Kiedyś taki nie był, Nie polecam.!!!!!!!!!!!!!!!!
Godny polecenia.W każdym problemie doradzi i pomorze. Zachęcam pacjentów do umawiania się na wizyty.