Przyszłam z dzieckiem do lekarza w momencie gdy infekcja trwała już jakiś czas i wcale nie szła w złym kierunku (nie było gorączki, kataru był tylko kaszel, który chciałam skontrolować). Wszyscy w domu w tym okresie chorowaliśmy najpewniej był to jakiś wirus. Lekarz osłuchal, powiedział że płuca i oskrzela czyste. Zajrzał w gardło i powiedział "wszystko rozpulchnione" - to normalne idą dziecku zęby. Po badaniu przepisał antybiotyk - nie wiem czemu... chyba profilaktycznie. Do tego oprócz antybiotyku dostaliśmy probiotyk w kapsułkach, które lekarz kazał dzielić stosowany głównie na problemy jelitowe …
Lekarz osłuchal, powiedział że płuca i oskrzela czyste. Zajrzał w gardło i powiedział "wszystko rozpulchnione" - to normalne idą dziecku zęby. Po badaniu przepisał antybiotyk - nie wiem czemu... chyba profilaktycznie. Do tego oprócz antybiotyku dostaliśmy probiotyk w kapsułkach, które lekarz kazał dzielić stosowany głównie na problemy jelitowe (których nie zgłaszaliśmy) i witaminę C kompletnie nie dostosowana do wieku dziecka, choć na rynku są przecież odpowiednie wiekowo leki.
Co do choroby dziecka postanowiłam przepisane leki skonsultować z innym lekarzem. Antybiotyku nie podałam, a kaszel minął po 4 dniach od wizyty.
Dlatego wizytę oceniam źle i nie wybiorę się ponownie do tego lekarza.
Serdecznie polecam Pana doktora. Super podejście do dzieci, duże zaangażowanie. Pediatra godny polecenia.
Bardzo dobry pediatra, bardzo miła odmiana po niekompetentnej ,zmęczonej sobą i praca z dziećmi „pani doktor ”.planowałam już nawet przeniesienie do innej przychodni ,ale po dwóch wizytach z dziećmi u tego pediatry postanowiłam zostać.
Właściwy człowiek na właściwym miejscu. Świetne podejście do dzieci. Zawsze pogodny, znakomicie współpracuje z rodzicami swoich pacjentów. Kompleksowo i w przystępny sposób wyjaśnia wszelkie wątpliwości związane z określonymi przypadkami. Szczerze polecamy! Oby więcej takich ludzi w tym zawodzie...
Godny polecenia i pełen profesjonalizmu pediatra. Zna się na tym co robi. Szczerze polecam rodzicom szczególnie bardzo chorych dzieci!
Godny polecenia i pełen profesjonalizmu pediatra.