Uwielbiam wizyty u Pani doktor. Zawsze z najwyższą starannością podchodzi do pacjenta, instrukcje i plan leczenia zawsze jest jasny i co najważniejsze skuteczny. Pani Marta zawsze jest sympatyczna, a atmosfera w gabinecie przyjemna. Polecam
Pani Doktor jest najlepszym lekarzem u jakiego byliśmy. Życzliwa, profesjonalna, empatyczna. Zawsze cierpliwie wysłucha, starannie i dokładnie przebada. Polecamy lek. Martę B. z całą pewnością.
Pani doktor jest lekarzem z powołania . Jest bardzo sympatyczna i uśmiechnięta. Nie szczędzi czasu aby poinformować pacjenjęta o jego chorobie i sposobie leczenia.
Doktor Marta Bobryk to wspaniały i troskliwy lekarz. Bardzo profesjonalnie podchodzi do każdego pacjenta, nad każdym pochyla się z wielką uwagą i sercem. Polecam panią doktor bardzo serdecznie.